...
Molde og trener Ole Gunnar Solskjær får besøk fra Latvia i andre kvalifiseringsrunde til Mesterligaen. Foto: Digitalsport/ANB

Latvisk motstand for Molde

Nyon, Sveits (ANB-NTB): Ventspils fra Latvia blir motstander for Molde i annen kvalifiseringsrunde til Mesterligaen.

Publisert 25.06.2012 kl 13:35 Oppdatert 25.06.2012 kl 15:12

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.austagderblad.no/39/6122103/2012-06-25T15:12:58Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.178.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

Molde var blant de urangerte lagene i trekningen, og kunne dermed møtt langt tøffere motstand enn de regjerende seriemesterne fra Latvia.

Trekningen ga også Molde bortekamp til slutt. Bortekampen spilles 17. eller 18. juli, med returoppgjøret i Molde 24. eller 25. juli.

– Vi er godt fornøyde med trekningen, og at det blir hjemmekamp først. Da blir det kamp i jazzuka, og vi håper på mye folk på tribunene, sier Molde-trener Ole Gunnar Solskjær til Romsdals Budstikke.

– Førsteinntrykket av Ventspils er at det er et ungt lag uten veldig stor erfaring fra europacup. Men vi skal være godt forberedt og studere dem nærmere i ukene som kommer. Det er også relativt kort reiseavstand, og det passer oss fint, legger Solskjær til.

Molde kunne ha trukket svenske Helsingborg, med tidligere Molde-trener Åge Hareide som sjef. De svenske seriemesterne trakk isteden The New Saints fra Wales.

Rosenborg trakk Crusaders i første kvalikrunde til Europaligaen. Den første kampen spilles på Lerkendal 5. juli og returkampen går 12. juli.

Nord-irske Crusaders tapte for Linfield i cupfinalen som allerede var kvalifisert for europacupspill, og dermed fikk Crusaders muligheten i Europa. Laget endte på en 5. plass i fjorårets serie.

(ANB-NTB)