500 - Internal server error

Error message: Got exception when fetching resource: Director returned null object for resource : /api.no/resources/acprelax/breadcrumb/39/28564
...
Morten Kræmer forlater Tromsø IL til fordel for familiebedriften Kræmer. Foto: Reidar Talset, Digitalsport

Kræmer slutter i Tromsø

Oslo (ANB): Morten Kræmer har sagt opp sin stilling som sportsdirektør i Tromsø IL.

Øystein Bjerkestrand
Øystein Bjerkestrand, ANB Profil E-post
Publisert 10.04.2012 kl 13:16 Oppdatert 10.04.2012 kl 13:42

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.austagderblad.no/39/6005414/2012-04-10T13:42:52Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.183.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

Morten Kræmer sier opp sin stilling i Tromsø IL etter fem år i klubben.

– Det har vært utrolig morsomt og spennende å jobbe i TIL, og jeg har hatt gleden av å være med på et lag som har tatt både medaljer i Tippeligaen og deltatt to ganger i UEFA Europa League. Når jeg nå velger å gå tilbake til familiebedriften Kræmer, har dette vært en prosess som har pågått over lang tid, sier Kræmer til TIL.no.

Beslutningen har han tatt i samråd med sin familie, og 44-åringen ser nå fram til nye utfordringer i familiebedriften Kræmer.

– Dette er en beslutning som jeg har tatt sammen med familien, og tidspunktet er valgt nøye i forhold til de spennende utfordringene familiebedriften Kræmer står overfor, sier Morten Kræmer.

Administrerende direktør i Tromsø, Stig-Ove Sandnes, er full av lovord om Kræmers jobb i klubben.

– Morten Kræmer har gjort en utrolig god jobb for TIL i sine over fem år som sportsdirektør. Han har vært TILs ansikt utad på en fremragende måte, og han har vært med på å profesjonalisere TIL innenfor det sportslige området, sier Sandnes til klubbens hjemmeside.

– At Morten nå velger å gå tilbake til familiebedriften Kræmer, vil selvsagt bli et tap for TIL, tilføyer han.

Morten Kræmer skal fortsette å jobbe som sportsdirektør fram til medio august.