Dommer Berntsen glemmer at han gir FFK-spiller Hussain sitt andre gule kort og må ha assistanse fra fjerdedommer. Foto: Skjermdump

Her surrer Berntsen!

Dommeren glemmer at han gir FFK-spilleren sitt andre gule kort. Se den merkelige situasjonen her!

Publisert 06.05.2012 kl 20:45 Oppdatert 07.05.2012 kl 12:47

Tips en venn på e-post:Vålerenga tok imot Fredrikstad til dyst søndag kveld. Begge lag vartet opp med god angrepsfotball i hver sin omgang, og like før full tid ville dommer Espen Berntsen også bidra til underholdningen.

Det hele starter når FFK-spiller Etzaz Hussain ble taklet på Vålerengas banehalvdel. Til tross for unggutten fikk frispark, sendte han noen kraftige gloser i retning fløyteblåser Berntsen.

Dommeren svarte med å hente fram det gule kortet fra brystlommen, og mange ventet deretter på det røde. For Hussain hadde fått gult kort i første omgang, for sin takling av Mohamed Fellah.

Men utvisningen kom ikke, og frisparket skulle tas. Men så fikk Berntsen noe på øret. Etter en prat med fjerdedommer, hentet han omsider frem det røde kortet og Hussain måtte finne veien til garderoben.

Om Berntsen hadde vist Hussain det gule dersom han husket at det ville ført til utvisning, forblir uvisst.

Dagens forvirring er imidlertid sjelden vare fra den erfarne Vang-dommeren. Han har dømt eliteseriekamper siden 1997.

På forsiden nå


–Nå har Gjerstad ambulansetjenesten i 50 år til

Mandag ble den nye anbulansesentralen i Gjerstad åpnet på Brokelandsheia. Resultatet er en tipp moderne sentral, tuftet på fremtidens behov.

Båt driver i Sandnesfjorden

Halvard Ellefsen kunne i morgentimene i dag observere noe hvitt som fløyt rundt på Sandnesfjorden.

Mann fra Tvedestrand meldt savnet

En mann i slutten av 50-årene bosatt i Tvedestrand er meldt savnet av familien sin etter at han ikke kom hjem som avtalt 20. februar.