Send oss dine 17. maibilder

Aust Agder Blads journalister kommer til å ta mange bilder som blir lagt ut i bildeserier fortløpende gjennom 17. mai. Men, vi er også på jakt etter dine bilder.
Publisert 16.05.2012 kl. 09:54 Oppdatert 16.05.2012 kl. 12:56

Tips en venn på e-post:


Se bilder fra barnetoget

Det var et langt og flott barnetog som gikk gjennom byens gater 17. mai.

17. mai Gjerstad

Abel samlet Gjerstad-bygdas til ett rike! Fellesarrangementet på Abel ungdomsskolen ble en kjempesuksess der der krydde av folk både ute og inne. En uforglemmelig dag.

Borgertoget i Risør

Det kunne nok vært adskillig lengre, men det skyldes ikke de som stilte opp. Derfor fortjener de å få sin egen bildeserie på austagderblad.no.

17. mai Søndeled

Også på Søndeled ble det en flott og fargerik nasjonaldag med meget godt fremmøte. Både store og små koste seg i det fine været gjennom dagen.

17. mai på Hope

Årets 17. maifeiring på Hope ble en flott opplevelse. Vi var til stede og tok en rekke bilder.

Russen 2011

De er røde, våte og høylytte der de kjører nedover Kragsgate. Her er bildene fra årets russetog i Risør.

Vi ønsker både å legge ut en bildeserie 18. mai med lesernes bilder, og kunne presentere noen av bildene i vår papirutgave lørdag.

Send oss ditt bidrag på e-post til redaksjon@austagderblad.no. Husk å skrive tydelig med fullt navn hvem som har tatt bildet.

Vi kommer også til å bruke et av leserbildene som vinner av vår ukentlige fotokonkurranse. Denne personen får bildet trykkt på sistesiden i avisen lørdag, og får i tillegg til hederlig omtale også fem flakslodd i premie.

Les mer om:  Kultur 

På forsiden nå