Leder Gjerstad SV

Torbjørn Karlsen Urfjell er valgt til ny leder i Gjerstad SV på årsmøtet som fant sted 1. juni.
Publisert 04.06.2008 kl 12:17 Oppdatert 04.06.2008 kl 14:17

Tips en venn på e-post:


Torbjørn Urfjell er valgt til ny leder i Gjerstad SV. Foto: Gudrun G. Hagen

Han får med seg Jens Jacob Aasbø som kasserer og Anna Hoel Lunden som styremedlem. Terje Sørbø er nettansvarlig utenfor styret.

Skole

– Årsmøtet vedtok å følge bygging av ny ungdomsskole spesielt nøye. Å få bygd ny ungdomsskole var SVs viktigste valgkampsak ved kommunevalget i 2007. SV fikk gjennomslag for dette rett i forkant av valget og saken ble dermed tatt ut av hele valgkampen, noe som bidro til at SV ikke fikk plass i kommunestyret inneværende periode. Skuffelsen var derfor spesielt stor i SV da Høyre gikk bort fra sin lovnad for å sikre seg ordførerposisjonen i samarbeid med Sp etter valget. Dette har utsatt arbeidet som nå forhåpentlig er i gjenge igjen.

Miljø

Ellers blir miljøarbeid viktig for Gjerstad SV. Sammenkobling av Sørlandsbanen og Vestfoldbanen på Brokelandsheia og bevaring av det biologiske mangfoldet i kommunen er eksempler på det, heter det i en pressemelding fra Gjerstad SV.

På forsiden nå


LEDER:

Tilgivelse i lokalsamfunnet

Er vi like flike til å heie på folk i nabolaget som har gått på en smell?

–Nå har Gjerstad ambulansetjenesten i 50 år til

Mandag ble den nye anbulansesentralen i Gjerstad åpnet på Brokelandsheia. Resultatet er en tipp moderne sentral, tuftet på fremtidens behov.

Båt driver i Sandnesfjorden

Halvard Ellefsen kunne i morgentimene i dag observere noe hvitt som fløyt rundt på Sandnesfjorden.

Mann fra Tvedestrand meldt savnet

En mann i slutten av 50-årene bosatt i Tvedestrand er meldt savnet av familien sin etter at han ikke kom hjem som avtalt 20. februar.