...
- Vi er en bank både for Gjerstad og Risør og gir penger til foreninger i begge kommunene, sier banksjef Nina Holte. FOTO: Svein Walstad

- Støtter begge kommunene

– Vår filosofi når det gjelder sponsorstøtte er at vi skal stille opp for lag og foreninger både i Gjerstad og Risør.

Svein Walstad
Svein Walstad Profil E-post
Publisert 18.04.2012 kl 15:32 Oppdatert 18.04.2012 kl 15:33

Tips en venn på e-post:Det sier banksjef Nina Holte i Gjertstad Sparebank og viser til innlegget som Hans Martin Ulltveit hadde i vår tirsdagsavis der han gikk hardt ut og kritisierte banken for sitt engasjement med Risør Trebåtfestival.

– Gjerstad og Risør er bankens primærmarked, og derfor engasjerer vi oss begge steder. Når det gjelder Gjerstad, så er det ikke så rent lite vi bruker av sponsormidler i den kommunen. Vi støtter opp om for eksempel idrettslaget, korpset, foreningen MOT, vi er tungt inne i en profileringsbrosjyre for Gjerstad kommune for å nevne noe, sier Holte, som svarer dette når det gjelder minibank eller ikke i øvrebygda:

– Spørsmål om minibank i øvrebygda er en styrebeslutning som ble fattet for noen år tilbake. Når det gjelder andre områder Gjerstad sparebank er inne og gir penger, nevner banksjefen også en bok som nylig ble utgitt av Gjerstadkunstneren Einar Dale. Videre er banken inne og sponser Brokelandsheiadagene, Gjerstad Volleyballklubb, de ga nylig penger til hjertestarter til Gjerstad brannstasjon, og de har sponset den unge og lovende skytteren Marcus Langmyr. I Risør har banken gitt penger bl.a. til håndballklubben, innebandyklubben og filmklubben. Rundt juletider var det mye skrevet om fattigdomsprosjekt både i Risør og Gjerstad, og her var også Gjerstad Sparebank med og støttet det økonomisk.

På forsiden nå


'

Risør Festuke 2014

Her kommer det fortløpende bilder fra årets festuke.

Se bildene her

Ble triatlet på trass

...
Under søndagens triatlon i festukas regi tok endel lokale helter til gatene for å bli med på moroa.

Jublet for fotballskolen

...
For de 70 deltakerne på årets fotballskole under Risør Festuke, er det ingen tvil. De jubler samstemte over å få tilbringe to dager på Kjempesteinsmyra.