Fotokonkurranse: Send oss bilder fra din 17. mai

Fest i foto: Enten du er utenbysfra og skal feire i Risør eller Gjerstad, eller du er lokal og skal feire et helt annet sted vil vi gjerne se hvordan feiringen din foregår.

Fest i foto: Enten du er utenbysfra og skal feire i Risør eller Gjerstad, eller du er lokal og skal feire et helt annet sted vil vi gjerne se hvordan feiringen din foregår. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Vi i Aust-Agder Blad vil gjerne se hvordan du har det på 17. mai

DEL

Aust-Agder Blad, med redaktør Linda Joachime Helgesen Aslaksen i spissen, inviterer dere lesere til fotokonkurranse på nasjonaldagen.

Elsker 17. mai

– Nå har jeg jo allerede stått fram som «nasjonaldagsnerd» og korpselsker på lederplass. Én ting er sikkert: Jeg er ikke alene om å være ekstra glad i å feire 17.mai på disse trakter. Nå vil vi veldig gjerne se bilder fra akkurat din dag, sier Aslaksen.

AAB-redaktøren er i år forhindret fra å vandre gatelangs for å se togene selv. Hun falt nemlig og skadet beinet på en gammel grensepåle forleden, og humper nå rundt på krykker med streng beskjed om å ta det med ro.

– Da er det jammen flott å vite at jeg likevel ikke skal gå glipp av noe – for det ønsker jeg meg altså at dere lesere hjelper til med. Ta bilder av små og store øyeblikk og send til oss. Vi vil se folk som går i tog, is, taler, underholdning, bunader, festkjoler, russedresser, kakebord, pølsespisere og restaurantgjester, sier Aslaksen.

Del bildene på Instragram eller e-post

Send dine stemningsbilder direkte til redaktøren på e-post til linda@austagderblad.no eller post dem på Instagram med hashtaggene #austagderblad og #aabmai. Vil du følge avisen på Instagram, kan du finne oss under @austagderblad.

Det beste bildet blir belønnet med et årsabonnement på Aust-Agder Blad.

Kanskje du skal se barna eller barnebarna dine gå i tog? Vi vil også se dem!

Kanskje du skal se barna eller barnebarna dine gå i tog? Vi vil også se dem! Foto:

Artikkeltags