AAB gir deg gratis tilgang til over 70 andre lokalaviser

SJEKK OPP PÅ FOLKA DINE: Nå gir AAB deg tilgang til over 70 andre lokalaviser, fra Honningsvåg i nord til Lyngdal i sør. Sjekk mailboksen din om du vil ta del i gratistilbudet.

SJEKK OPP PÅ FOLKA DINE: Nå gir AAB deg tilgang til over 70 andre lokalaviser, fra Honningsvåg i nord til Lyngdal i sør. Sjekk mailboksen din om du vil ta del i gratistilbudet. Foto:

Har du familie eller kjente i Tvedestrand eller Kragerø? Eller kanskje i Sandefjord eller Haugesund. Nå åpner Amedia opp nær sagt alle avisene i konsernet, slik at du kan følge med i nærmiljøet til dine kjære og kjente.

DEL

I dagens situasjon med koronaviruset tar Aust-Agder Blad sitt samfunnsansvar på alvor. Som din fremste nyhetsformidler har du som abonnent tilgang til alt innholdet i din egen lokalavis. Men nå åpner vi også innholdet i over 70 andre aviser og nettsteder for deg.

Vi mener det i dagens situasjon er riktig og viktig at du som abonnent får tilgang til så mye nyheter som overhodet mulig, og fra hele landet, slik at du kan holde deg oppdatert på det som skjer rundt deg og rundt dem du bryr deg om.

For å få tilgang til denne tjenesten, de neste ukene, så må du sjekke mailkontoen din. Der skal du ha fått en e-post fra oss som beskriver de enkle grepa som skal til for at du får tilgang til alle de 70 avisene.

Om du er i tvil om hvilke aviser som inngår i amedia-konsernet, sjekk ut denne lenken. Nesten alle avisene på den lista er med i ordningen.

Les mer om ordningen her.

Er du ikke abonnent enda? Vel, om du har en femmer å avse, så er det prisen på kampanjen vår akkurat nå. For fem uker.

Artikkeltags