Slik får du tilgang til AAB+

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

AAB+ er en tilleggstjeneste til våre trofaste abonnenter. Introduksjonen av tjenesten gjør at våre faste, betalende, lesere vil få nyhetene både raskere og hyppigere, rett på nett. Det gjør at vi ikke lengre sparer saker til papirutgaven, i like stor grad, men gir deg siste nytt, direkte på nett.

Men er morgenavisen en fast del av ditt faste morgenritualet? Fortvil ikke! Vi vil fortsatt komme ut tre ganger i uken, som før. Introduksjonen av AAB+ gir deg et avisprodukt slik det burde være i 2015. Det er rett og slett flere nyheter, til deg, der du vil lese dem.

Slik går du frem for å få tilgang:

(anbefaler å lese hele instruksjonen før man setter i gang)

1. Gå til nettadressen austagderblad.no/loggpaa/

2. Velg «Lag ny bruker»

3. Registrer navnmobilnummerepostadresse og fødselsdatoOBS!! Husk at denne informasjonen må være lik den som er registrert på ditt abonnement.

4. Les og kryss av for å godta vilkårene og velg «Send meg engangskode»

5. Engangskoden kommer som en SMS på din mobil. Får du beskjed at noe ikke stemmer, se punkt 9.

6. Skriv inn engangskoden

7.  Lag ditt eget passord

8. Du er nå innlogget og har tilgang til eAvisen og alt innhold på austagderblad.no, etter introduksjonen av AAB+.

9. Om du får beskjed at noe ikke stemmer er det mulig at opplysningene du har tastet inn ikke stemmer overens med informasjonen vi har på ditt abonnement. For å få orden i det ringer du vårt kundesenter på telefon 85 23 32 80 (åpent i kontortiden på hverdager) eller sender en e-post tilabonnement@austagderblad.no, for assistanse. Bruker du e-post, husk å legg ved opplysningene du har opprettet i registreringen, og be om at denne brukeren blir koblet til korrekt abonnement.

Du kan dele med deg!

Les mer her om hvordan du kan dele ditt abonnement med opptil fire andre medlemmer i husstanden. Inkludert studenter som bor utenfor hjemmet.

Artikkeltags