Politiloggen natt til 28. februar

Artikkelen er over 5 år gammel

Det var ingen hendelser øst i Agder, men politiet på Sørlandet hadde allikevel en aktiv kveld og natt.

DEL

Det startet på Høietun i Kristiansand klokken 21:25 fredag kveld. Politiet måtte avslutte en ungdomsfest som hadde tatt av.

Tre kvarter senere ble en bilfører pågrepet på Nedenes i Arendal, mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Vedkommende ble tatt med for å avlegge blodprøve.

Råning

Samme kveld fikk politiet i Agder flere meldinger om rånekjøring på Stoa i Arendal og Travparken i Kristiansand. Det skal ha vært til sjenanse for andre, og politiet dro til stedene.

Like før klokken halv tolv kom den første meldingen om bråk. Utenfor Mac Donalds i Kristiansand var det tendenser til slagsmål. To unge gutter knuffet på hverandre, og politiet måtte sende dem hvert til sitt.

Knust rute

Ikke mange minuttene senere ble det rapportert om innbrudd på Statens Vegvesen i Langsæveien i Arendal. Det var kastet en stein gjennom rute, men det var ukjent hva som eventuelt var stjålet.

Klokken 01:46 i Arendal sentrum ble tre personer innbrakt, mistenkte for bruk og besittelse av narkotika. En mann født i 1983 ble anmeldt for besittelse av tabletter og bæring av kniv.

Like før klokken to ble to personer bortvist fra utestedet Rederiet i Kristiansand. Knuffing i køen førte til et en person slo en annen i ansiktet.

Slåssing

Kort tid før klokken hav tre natt til lørdag ble var det slåssing på Flamencohuset i Flekkefjord. Politiet på stedet ble nødt til å bortvise fire personer.

Noen minutter senere kom det en melding om slagsmål mellom tre personer i Kongensgate i Kristiansand. En person hadde fått juling av to andre som hadde stukket fra stedet, men det var ingen alvorlige skader.

Stakk av

Klokken 03:23 hadde en bil kjørt av senterveien i Lillesand. Føreren hadde kjørt på felgen, og valgte deretter å stikke av. Litt senere ble en mann fødti 1990 pågrepet og fremstilt for blodprøve. Han var påvirket av alkohol.

Ett minutt før klokken fire kom meldingen om brann i en bil på Imenes i Grimstad. I tillegg til brannen, hadde bilen kjørt av veien for å styre unna for rådyr. Deretter begynte bilen på brenne. Det skal ikke ha vært noen alvorlige skader, og heller ingen mistanker om rus.

Ny bilbrann

Men det skulle ikke være den eneste bilbrannen i Agder denne natten, for på Flårenden i Valle måtte politi og brannvesen rykke ut til en brennende bil nær låve og bolighus. Brannen ble slukket, men bilen var allerede utbrent og det var store skader på låven.

Har du tips til det som skjer i Risør eller Gjerstad? Send en e-post til ole@austagderblad.no.

Artikkeltags