Er du eller kjenner du Norges beste på Instagram?

Tar du gode bilder? Da bør du melde deg på AABs konkurranse, eller nominere andre.Foto: Maksym Azovtsev

Tar du gode bilder? Da bør du melde deg på AABs konkurranse, eller nominere andre.Foto: Maksym Azovtsev

DEL

AAB og en rekke andre lokalaviser i Amedia skal kåre den beste i Norge på Instagram. Du kan nå nominere deltagere.

Da bildetjenesten Instagram ble lansert i 2010 var det ikke mange, om noen, som spådde den suksessen som tjenesten senere fikk. Over hele verden har bildedelingstjenesten, som er eid av Facebook, nå mer enn en milliard brukere.

I Norge er det litt over 2,2 millioner voksne som bruker Instagram.

Nettavisen og lokalaviser

Nettavisen og mange av avisene i Amedia inviterer nå til tidenes kåring av den beste på Instagram i Norge. Det hele starter med lokale nomineringer.

Til sammen vil vi velge ut 100 av de beste som er nominerte landet over, og fra disse vil lesere og jury velge ut tolv som går til en finale. Til slutt vil vi stå igjen med en vinner som vil motta en fin premie, og mye heder og ære over hele Norge.

Stikk innom nettsiden

Hashtaggen for konkurransen er #norgesbesteinsta. Tagg gjerne også #austagderblad.

Vi reposter bildene på brukeren @norgesbesteinsta.

Du kan nominere deg selv eller folk du kjenner. Vi kontakter alle nominerte for å høre om de ønsker å delta i konkurransen.

Om du vil nominere deg selv eller har en kompis, venninne, nabo, kollega eller bekjent som er helt rå på Instagram, bruk denne lenken.

Reglene for konkurransen er som følger:

  1. Alle kan nominere profiler fra Instagram, og det er ikke nødvendig å ha Instagram for å nominere
  2. De nominerte må ha tilknytning til Norge eller være bosatt i Norge for å bli nominert. De nominerte må være personer.
  3. De nominerte må akseptere nominasjonen for å være deltager i finalerundene nasjonalt
  4. En slik aksept medfører også en rett til å reposte bilder som legges ut med hashtaggen til konkurransen i konkurranseperioden på Instagramkontoen til konkurransen.
  5. Deltagelse i konkurransen gir Amedias aviser mulighet til å bruke bildene som er tagget med samme hashtag i illustrasjoner for sakene som omtaler konkurransen eller deltageren. Øvrig bruk av bilder gjøres etter avtale
  6. For å være deltager må profilen være offentlig tilgjengelig. Om profilen gjøres privat i løpet av konkurranseperioden vil deltageren ikke lenger kunne delta i konkurransen.
  7. Deltagere må stå fram med fullt navn for å være deltager i finalerundene
  8. Det gis ingen kompensasjon for deltagelse i konkurransen utover premie som fastsatt
  9. All informasjon om deltagere, nominerte og nominasjoner gjenbrukes ikke av Amedia på noen måte, og slettes etter konkurransens slutt

Artikkeltags