Gå til sidens hovedinnhold

Anne (11), Ingrid Amalie (10), Anders (9) og Ole Johan (9) gikk kretsrenn i skiskyting: - Moro at det gror godt i yngre rekker

I helgen konkurrerte flere fra Gjerstad idrettslag i kretsrenn for første gang.

I helgen stilte seks løpere fra Gjerstad idrettslag på kretsrennet som Øvrebø idrettslag arrangerte på Bortelid.

– Det er veldig moro at de gror godt i yngre rekker, sier Jan Kenneth De Bartolo i Gjerstad IL.

Han forteller at det var en dag med mye regn og våte klær, men at det bare var blide utøvere som var klare for å konkurrere.

Anders Eskeland, Ole Johan Øybekk, Ingrid Amalie Aasbø, Anne Eskeland, Endre De Bartolo og Håvard S. Winterkjær deltok alle i helgens renn.

– Det var nok noen som var mer spent enn andre denne dagen da dette var første gang de skulle konkurrere i skiskyting. Det var en kjempegod innsats i sportet og på standplass for de yngste, sier De Bartolo.

Flere av ungdommene klarte seg veldig bra i rennet.

Anders Eskeland skjøt godt med ni treff av 10 mulige i klassen G10, i tillegg hadde han god fart i sporet, sier De Bartolo.

Flere debuterte i skisporet

Ole Johan Øybekk debuterte lørdag og traff åtte av ti mulige i klassen G11-12 nybegynner, men Øybekk var ikke den eneste som var med for første gang.

Ingrid Amalie Aasbø gikk også sitt første renn som skiskytter på Bortelid og traff sju av ti mulige.

Anne Eskeland ble nummer to i sin klasse med seks av ti mulige treff. Endre De Bartolo deltok i klassen G16 og med tre av ti mulige treff havnet han på sjetteplass.

Sistemann, Håvard S. Winterkjær ble nummer tre i klassen M18 etter 15 av 20 mulige treff.

– Håvard hadde også to solide liggende serier med ti av ti treff. Gratulerer med en flott innsats av alle sammen, sier De Bartolo avslutningsvis.

Les også

Ivar (10) var med på skiskytterskolen med Gjerstad idrettslag

Kommentarer til denne saken