Risørmann sloss på Vegarheim

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Fredagsnatta bød på variasjon for politiet. Eneste hendelse som sogner til vårt område var en krangel på Vegarheim i Vegårshei. En person skal ha blitt slått ned, samt at det skal ha blitt brukt en strømpistol i basketaket. Hendelsen skjedde rett over klokken 01.00.

Ifølge Tvedestrandsposten skal det være en Risør-mann som er kilden til uroligheten. Mannen skal ha kommet univitert på en fest, og startet bråket, kan vitner fortelle til avisa.

Fredags kveld begynte med en butikktyv i Arendal som hadde stjålet flere varer fra en butikk. Politiet på stedet estimerte at varer for rundt 200 kroner var stjålet.

Halv ni på kvelden kom det melding om at en hund var påkjørt ved Mosby i Kristiansand. Hunden overlevde ikke påkjørselen, og politiet søkte etter eieren.

Rett over klokken åtte var det et innbrudd i et bolighus i Vennesla. Saken ble etterforsket.

Et kvarter før klokka slo midnatt ble fem nødraketter skutt opp fra Topdalsfjorden i Kristiansand. Det ble slått full alarm, men den ble kjapt avblåst, da nødblussene kom fra en HV-øvelse i området.

Dessuten ble en 21 år gammel mann fra Arendal ble geleidet ut av Arendal by da han nok overestimerte egne krefter under beruselsens tåke. Han forsøkte å dytte bort parkerte biler i sentrum. Uten hell, får vi anta.

Halv fem får de ansatte på politistasjonen i Arendal besøk. To gode venner har som intensjon å få ut en tredje kamerat fra arresten. Politiet spør retorisk i sin twittermelding, "klarte de det?". Svaret foreligger kort tid etter og er nei. Resultatet ble at alle tre av kameratene havner i fengsel, da de to som skal snakke den tredje fri, nekter å etterkomme pålegg fra politiet, og havner i samme klemma. De var heller ikke edru, kan politiet informere om.

Artikkeltags