Det deltok på stevnet rundt 80 barn og ungdom fra 11 svømmeklubber i Agder regionen. Denne gangen var det KSA, Varodd og Vågsbygd som sørget for et flott arrangement i Aquarama, med mange foreldre på tribunen, opplyses det i en epost sendt til Aust-Agder Blad.

Risør Varden har hatt deltakere på alle de fem stevnene som har blitt arrangert denne sesongen. Deltakerne svømte i seks baner og kunne velge å svømme to distanser, de fleste valgte 25- og 50 meter brystsvømming.

Fra Risør Varden Svømmeklubb var det tre som deltok for første gang og klubben håper vi blir enda flere når nye karusellstevner starter opp igjen til høsten.

Ønsker ditt barn eller ungdom å starte med svømming? Risør Varden svømmeklubb starter opp nye kurs til høsten i forbindelse med skolestart. Følg med på svømmeklubbens nettsider for mer informasjon.

Det er Agder svømmekrets som arrangerer slike karusellstevner, og deltagerne trenger ikke å løse svømmelisens for å delta. Det deles ut premie til alle.

Svømmeglede, mestring og sosialt samhold er det viktigste. De minste barna velger selv om de vil starte i vannet, hoppe eller prøve seg på et ordentlig startstup.

Stevnene er for barn i alderen fra rundt 8 år og opp til 16 år, det er arrangørene som til hvert stevne setter nedre aldersgrense.