Bekreftet: Havnaa går sin neste kamp i Danmark

SNART TILBAKE: Kai Robin Havnaa, her med promotor Nisse Sauerland i mars, er tilbake i ringen neste måned.

SNART TILBAKE: Kai Robin Havnaa, her med promotor Nisse Sauerland i mars, er tilbake i ringen neste måned. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Team Sauerland har annonsert neste kamp for Kai Robin Havnaa (30).

DEL

Lørdag 22. juni er Kai Robin Havnaa tilbake i ringen for sin 15. proffkamp når han møter Levan Lukhutashvili (24) fra Georgia i Horsens i Danmark, bekrefter Team Sauerland torsdag.

Levan Lukhutashvili har gått elleve kamper og vunnet åtte av dem. Samtlige åtte seirer er på knockout.

Det blir Havnaas første kamp siden han slo knockout på tyske Rad Rashid og tok sitt første tittelbelte som IBOs internasjonale cruiservektmester.

Proffbokseren fra Hope har vunnet alle sine 14 kamper siden proffdebuten i november 2014. Tolv av seirene er på knockout.

– Jeg gleder meg til å komme tilbake i ringen og jeg ser frem til å gå kamp i Danmark igjen. Jeg startet min karriere i Danmark og hadde noen veldig gode kamper der, så det er fint å komme tilbake der reisen startet, sier Havnaa.

30-åringen, som i starten av karrieren bodde og trente i København, gikk sine første seks proffkamper i Danmark.

Havnaa har tidligere uttalt at det planlegges ytterligere tre kamper i 2019, inkludert kampen i Horsens. Derfor ligger det an til karrierens korteste sommerferie for 30-åringen, som samtidig bekreftet at han ikke kommer til å gå flere kamper i Arendal. Andre store byer i Norge vurderes imidlertid.

– Etter den neste kampen blir det den korteste sommerferien i karrieren, kanskje bare på et par uker. Det har med å gjøre at jeg ikke gikk kamp på nesten ett år, og det gjør at jeg har den dype motivasjonen og ikke er så sulten på sommerferie som jeg har vært de andre årene. Det kommer to-tre kamper med korte mellomrom, sa Havnaa til Aust-Agder Blad i begynnelsen av april.

Artikkeltags