En helt ny utfordring venter Havnaa i neste motstander

SNART I RINGEN IGJEN: Kai Robin Havnaa er tilbake på Sørlandet etter en treningsleir i Sundsvall og skal i ringen lørdag 28. april.

SNART I RINGEN IGJEN: Kai Robin Havnaa er tilbake på Sørlandet etter en treningsleir i Sundsvall og skal i ringen lørdag 28. april. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I proffkamp nummer 13 venter en hjemmebokser for Kai Robin Havnaa (29).

DEL

Proffbokser Kai Robin Havnaa fra Risør går sin trettende proffkamp i Baden Arena i tyske Offenburg lørdag 28. april. Den tyske 33-åringen Frank Blümle venter i ringen for Havnaa.

Det samme har blitt meldt av flere tyske nettsteder de siste dagene.

Aust-Agder Blad har tirsdag kveld vært i kontakt med Havnaa, som henviser til Team Sauerland. Det tyske promotørselskapet har så langt ikke bekreftet Havnaas motstander på stevnet der tungvektsduellen mellom Arthur Abraham og Patrick Nielsen er hovedkampen.

Frank Blümle, som vant sin seneste kamp i november i fjor, har vunnet 15 av 20 proffkamper, ti av dem på knockout. Alle fem nederlagene har kommet på knockout. Denne måneden venter altså Havnaa, som er ubeseiret på sine tolv proffkamper. Han har vunnet hele ti av kampene, senest mot tsjekkiske Daniel Vencl i Arendal i februar.

Det er første gang Kai Robin Havnaa møter en bokser fra landet der kampen går. Han har selv hatt hjemmebanefordelen i både Sør Amfi og Oslo Spektrum, men i kamper i Danmark, Tyskland og Bulgaria har han møtt andre utlendinger.

Havnaa kom nylig hjem fra en treningsleir i Sundsvall i Sverige, der han trente sammen med tungvektbokseren Otto Wallin sammen med deres felles trener, amerikanske Joey Gamache.

Havnaa har for øvrig flere ganger opplevd at motstanderne trekker seg før kampene. Før stevnet i Arendal var det to forfall, det siste bare et par dager før kampen.

Artikkeltags