Havnaa måtte godkjenne motstanderens overvekt

KLAR FOR KAMP: Kai Robin Havnaa (t.v.) hadde ikke tenkt til å la 300 gram stoppe ham fra sin trettende proffkamp mot Frank Blümle.

KLAR FOR KAMP: Kai Robin Havnaa (t.v.) hadde ikke tenkt til å la 300 gram stoppe ham fra sin trettende proffkamp mot Frank Blümle. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Kai Robin Havnaa (29) godtok 300 gram overvekt på Frank Blümle (33) på fredagens innveiing.

DEL

Proffbokser Kai Robin Havnaa sto for første gang ansikt til ansikt med sin trettende motstander fredag kveld, men det ble problemer da Frank Blümle gikk i vekten på innveiingen.

Den viste nemlig 91 kilo - 300 gram mer enn grensen i cruiservekt. Kai Robins manager og søster, Tonje Havnaa, bekrefter overfor Agderposten at proffbokseren fra Risør godkjente den tyske 33-åringens overvekt.

Havnaa selv ble veid inn til 90 kilo, viser oversikten til Team Sauerland.

Dermed er Havnaa tilbake i ringen i Baden Arena i Offenburg lørdag kveld. I den Viaplay-sendte kampen er det første gang Havnaa møter en bokser fra landet kampen går i. Han har selv hatt hjemmebanefordel i både Oslo i fjor og senest i Arendal i februar i år.

– Det er alltid fordeler rundt det, men dette ser jeg på som en utfordring, og jeg har trent knallhardt for å maksimere sjansen til å vinne. Jeg trener som om hver kamp skulle vært en VM-kamp. Det har vært mange måneder med løping, styrketrening og boksing. Derfor drar jeg ubeseiret og selvsikker til Tyskland på hans hjemmebane. Resultatene mine kommer ikke av seg selv, og slik har jeg tenkt til å fortsette, har Havnaa tidligere sagt til Aust-Agder Blad.

Havnaa har vunnet sine tolv første proffkamper, ti av dem på knockout. Frank Bluemle har vunnet 15 av sine 20 proffkamper.

Artikkeltags