Havnaa tok sin trettende strake seier med ny knockout-triumf

KNOCKOUT: Kai Robin Havnaa gratuleres av trenerne Joey Gamache og Erling Havnå, mens Frank Blümle trenger tid på å komme seg.

KNOCKOUT: Kai Robin Havnaa gratuleres av trenerne Joey Gamache og Erling Havnå, mens Frank Blümle trenger tid på å komme seg. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Da Kai Robin Havnaa (29) fikk inn et høyreslag, var kampen over for Frank Blümle (33) i Offenburg.

DEL

Kai Robin Havnaa slo knockout på Frank Blümle et halvminutt inn i andre runde, etter en forsiktig åpningsrunde. 29-åringen fra Risør sendte Blümle i bakken et høyreslag, og det tok lang tid før tyskeren klarte å reise seg i Baden Arena i Offenburg.

– Jeg forventet ikke dette i det hele tatt. Jeg vet at han var en god bokser, og han har en god statistikk, så jeg forventet åtte runder. Derfor startet jeg forsiktig. Slaget (som sendte Blümle i bakken) var en ren refleks, sa Havnaa fra ringen i tyske Offenburg.

– Rakk ikke å svette

Havnaa tok dermed sin trettende proffseier og triumf nummer elleve på knockout. Blümle sto før duellen med Havnaa med 15 seire på sine 22 proffkamper.

– Han trenger ikke å telle en gang. Dette er helt ferdig. Det var bare ett høyreslag som skulle til før Frank Blümle ikke hadde mulighet til å stå på beina. Kai Robin rakk nesten ikke å bli svett, sa Viasport-kommentator og eks-bokser Thomas Hansvoll.

Det ble denne uken gjort kjent at promotørselskapet Team Sauerland planlegger et nytt boksestevne i Sør Amfi i Arendal til høsten.

– Klar for store ting

Det blir også Havnaas første tittelkamp i proffkarrieren som startet i november 2014.

– Sauerland og jeg jobber godt sammen, og de har store planer for meg. Jeg er klar for store ting nå. Det kjenner jeg. En tittelkamp i Arendal er det neste steget på veien mot toppen, sa Havnaa.

Havnaa slo knockout på tsjekkiske Daniel Vencl i Arendal så sent som i begynnelsen av februar.

– Han blir ikke mindre fryktet av dette. Han sliter allerede med å finne motstandere, sa Thomas Hansvoll i TV-sendingen.

Artikkeltags