Motstanderbytte for Havnaa – må endre planene

MÅ KASTE SEG RUNDT: Bare tre uker før stevnet i Arendal må Kai Robin Havnaa endre planene og forberede seg på en helt ny bokser i Gezim Tahiri.

MÅ KASTE SEG RUNDT: Bare tre uker før stevnet i Arendal må Kai Robin Havnaa endre planene og forberede seg på en helt ny bokser i Gezim Tahiri. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

En kneskade stopper Marino Goles (37) fra å møte Kai Robin Havnaa (28) i Arendal neste måned.

DEL

Kai Robin Havnaa forbereder seg for tiden til sin tolvte proffkamp, men fredag ettermiddag melder Team Sauerland i en pressemelding at det likevel ikke blir den 37 år gamle kroaten Marino Goles som venter i ringen lørdag 3. februar.

– Vi mottok et brev fra Marino Goles' lege, der det fremkom at han har skadet kneet og ikke kan gå kamp som planlagt, sier promotør Nisse Sauerland.

– Det er frustrerende, men denne type skader er ikke uvanlig i boksing, og vi er glade for å ha hentet inn en passende erstatter, fortsetter han.

Nå blir det den venstrehendte østerrikeren Gezim Tahiri (30) som venter Havnaa i Arendal om drøyt tre uker. Kosovo-fødte Tahiri har gått 16 proffkamper, der han har vunnet 13 av dem – sju på knockout.

– Jeg er glad for at det er kommet på plass en god erstatter, sier Havnaa.

– Tahiri er en god bokser. Han blir også den første venstrehendte bokseren jeg møter som profesjonell, så jeg må endre treningen og taktikken for å være forberedt på det som kommer, fortsetter Havnaa.
 
Proffbokseren fra Risør er ubeseiret på sine elleve proffkamper og går sin første kamp siden han vant på poeng mot Ramazi Gogichashvili (23) fra Georgia i tyske Düsseldorf i november.

– Heldigvis kommer sparringskompisen min Otto Wallin (svensk tungvektbokser) til Arendal senere denne uken, så jeg får litt sparring i verdensklasse, sier han.
 

Artikkeltags