Nok en brann i Gjerstad: Stupmørkt, røykfullt og veldig varmt

GJERSTAD-MANNSKAPENE MÅTTE UT IGJEN: Brann i Garasje på Moen langs Gjerstadveien i kveld.

GJERSTAD-MANNSKAPENE MÅTTE UT IGJEN: Brann i Garasje på Moen langs Gjerstadveien i kveld. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Brannvesenet i bygda måtte rykke ut nok en gang.

DEL

Rett før klokken 20.30 rykket  brannmannskaper fra Østre Agder Brannvesens avdeling i Gjerstad ut igjen. Denne gangen er det en garasje på Moen i Gjerstad som brenner. Ifølge operasjonssentralen i Kristiansand ligger garasjen på høyre hånd etter frikirken langs gjerstadveien. Både brannvesen fra Gjerstad og politi er altså på vei til stedet.

Veldig varmt og mye røyk

Kvart over ni kan politiets innsatsleder Kim Stiansen fortelle til Aust-Agder Blad at det er et uthus som ble brukt som blant annet vedbod som dessverre er helt utbrent.

- Eieren hadde brukt en vinkelsliper der inne. Da han kom inn sto flammene opp, og vi mistenker at det har sammenheng med vinkelsliperen. Det var lagret mye brennbart inne i bygningen, blant annet parafin, bensin til motorsag og flere bildekk, sier Stiansen.

Det ble med andre ord både røykfullt og svært varmt på stedet.

Femte brannen i Risør og Gjerstad på kort tid

Søndag kveld brøt det ut brann i en motorbåt i Nordfjorden i Risør. Fredag slo flammene opp på et kjøkken i en seksmannsbolig på Sundebru.

LES OGSÅ: - Jeg hamra alt jeg makta på døra

Det er heller ikke lenge siden flammene sto opp av panseret på en bil som kjørte gjennom Krags gate, og at et bolighus brant ned til grunnen i Holteveien på Sundebru. Det førte til at en småbarnsfamilie fikk husdrømmen knust. Bare kort tid etter smilte derimot lykken igjen til gjengen på fem.

Artikkeltags