Disse kommer til Brokelandsheiadagene

LAGER FEST: I fjor hadde Staysman & Lazz landeplagen «En godt stekt pizza». De gikk nesten til topps i Melodi Grand Prix med sangen.

LAGER FEST: I fjor hadde Staysman & Lazz landeplagen «En godt stekt pizza». De gikk nesten til topps i Melodi Grand Prix med sangen. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

– Dette er bare begynnelsen, sier arrangøren.

DEL

Brokelandsheiadagene har på sin Facebook-side mandag kveld bekreftet at det er Staysman & Lazz og Plumbo som kommer til Gjerstad første helgen i september.

– Dette er bare begynnelsen. I år blir opplegget annerledes enn før, med blant annet konserter både fredag, lørdag og søndag, for barn, unge og voksne, sier arrangør Rune Hagestrand i en kommentar til Aust-Agder Blad.

I år arrangeres Brokelandsheiadagene i Gjerstad fra 2. til 4. september.

«En godt stekt pizza»

Staysman & Lazz består av duoen Stian Thorbjørnsen og Lasse Jensen. Duoen fra Fredrikstad har gitt ut sanger som «Lærerinna», «Kaptein Morgan» og «Brun og Blid».

I fjor kom de på tredjeplass i Melodi Grand Prix med «En godt stekt pizza».

De er kjent for å lage partylåter. Låta «Alle Gutta» ligger nå på 40. plass på VG-lista, og den er om dagen en av de 50 sangene som er mest strømmet på Spotify.

Andre gang i Gjerstad

Stian Thorbjørnsen er også kjent fra flere realityprogrammer. Han ble for alvor kjent etter deltakelsen i Paradise Hotel i 2012. I fjor høst deltok han også på Skal vi danse på TV2. Da kom han på andreplass.

Les også: Kjedet seg i Gjerstad - inviterte tusenvis på fest

Det er andre gang Staysman besøker Gjerstad. Han sto også på scenen på ungdomsfesten Summer Party Project på Sekkmyr i 2013.

Spellemann-vinner

Plumbo er et rockeband fra Vestfold som debuterte med albumet «Full åpning» i 2002. Med sitt tredje album i 2010, «Råkk'n Råll Harry», slapp de også sangen «Møkkamann». Året etter vant de Spellemannprisen for årets hit for samme sang.

Det er andre gang at Plumbo besøker Brokelandsheiadagene.

– Plumbo var hos oss for to år siden, og de trakk såpass mange besøkende at valget falt på dem også i år. Det er enkel musikk som er lett å danse og synge til, sier Rune Hagestrand.

Brokelandsheiadagene ble for første gang arrangert i 2004.

Artikkeltags