A Little Less Conversation, A Little More Action

Innleggsforfatter: Morten Presthagen.

Innleggsforfatter: Morten Presthagen.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.I 2002 ble denne Elvis-remixen en megahit over hele verden. Alle som kjenner meg, vet at jeg har vært fan av Elvis siden jeg var guttunge. Og det var nok derfor jeg kom på denne tittelen da jeg satte meg ned for å skrive noen ord om hva som blir viktig for Gjerstad i årene fremover.

Hvis vi snakker litt mindre om alt som burde gjøres, og heller gjør noe med det, så kommer vi langt. Jeg er overbevist om at alle de 17 som blir valgt inn i kommunestyret i september ønsker det beste for Gjerstad. Men de forskjellige partiene er ikke helt enige om hvilke veier man skal gå for at kommunen skal bli så bra som mulig. Og det er opp til den enkelte velger å stemme på det partiet som de mener kan vise mest handlekraft. 

Det er noen spørsmål man bør stille seg selv før man stemmer:

Hva er det viktigste for en kommune dersom vi skal ha god skole, barnehage og god eldreomsorg?  Hva er det viktigste for en kommune dersom vi skal ha råd til kulturtiltak? Hva er det viktigste for en kommune dersom vi skal stå sterkt i en kommunesammenslåing? Hva må til for at vi skal klare å unngå økning av avgifter og eiendomsskatt? Og hvilket parti er best rustet til å løse disse utfordringene?

De som kjenner meg, vet også at jeg brenner for utvikling av næringslivet i bygda og skaping av nye arbeidsplasser. Jeg mener at det er det som gir stabile gode inntekter og tjenester til Gjerstad. Nye arbeidsplasser vil trekke folk til bygda, og da vil inntektene gå opp. Så enkelt og så vanskelig er det.

Hvis vi klarer å ivareta de arbeidsplassene vi allerede har, og samtidig klarer å få mange nye på Brokelandsheia i årene fremover, har vi alle muligheter til at Gjerstad blir en fremtidsrettet kommune som det vil være godt å bo i.

Jeg mener Gjerstad Høyre vil være det beste partiet for bygda. Partiet har en liste med flere som har vist nettopp handlekraft ved å skape sin egen og andres arbeidsplasser. Der er småbarnsforeldre og godt voksne. Mange ulike yrkesgrupper er representert. Til sammen er det en mangfoldig gjeng som er godt rustet til å forstå mange av utfordringene, og ikke minst mulighetene som finnes.

Med denne allsidige listen, er Høyre det partiet som kan gi Gjerstad «A Little More Action».

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken