Risør Venstre vil opprettholde legesenter på Søndeled

Av
DEL

Leserbrev Risør Venstre ønsker å opprettholde Søndeled legesenter for å øke innbyggernes trygghetsfølelse samt å bidra positivt til å opprettholde, styrke distriktet og videreutvikle kommunesenteret på Søndeled med både lege og andre helse- og omsorgstjenester. Risør Venstre har vært en tydelig politisk pådriver for legekontor på Søndeled, blant annet med forslag i bystyret om å utvide legekontoret på Søndeled med en stilling for å unngå «solopraksis», og forslag om å iverksette en hurtigarbeidende utredning med det som hovedmål å utvide og styrke det totale helsetilbudet på Søndeled.

Før valget svarte vi Alf Frøyna, Karl. N. Hellerdal, Lars Lauvhjell og Olav Per Wormlis spørsmål i AAB 15/8-2019, hvor de etterlyste tilbakemelding om «de respektive partiers holdninger til Søndeled legekontor og dets eksistens» med et kort og presist svar; «Ja, Risør Venstre er for» Og for ordens skyld, vi er fortsatt for legesenter på Søndeled.

Når bystyret i desember 2019 skal behandle Risør kommunes budsjett for 2020 vil Risør Venstre derfor fremme følgende forslag: «Søndeled legesenter opprettholdes for å øke innbyggernes trygghetsfølelse samt å bidra positivt til å opprettholde, styrke distriktet og videreutvikle kommunesenteret på Søndeled med både lege og andre helse- og omsorgstjenester».

Risør Venstres bystyregruppe 2019–23 Frode Ausland, Sara Sægrov Ruud og Jan Einar Henriksen (vara for Stian Lund, som er inhabil)

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags