↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Gavekort på opplevelser 

Det kan være utfordrende å finne gaver til alle du skal gi til. Foreldre, besteforeldre, søsken, venner, kjæresten eller kollegaer. Men noe man aldri får nok av er gode minner! Så hvorfor ikke gi bort en opplevelse som vil huskes for resten av livet? En opplevelse fra Youwish.no er derfor det perfekte gavetipset - her finner du nemlig Norges beste opplevelser på ett og samme sted. Med et fantastisk utvalg av over 500 opplevelser kan du være sikker på å finne en gave som passer for alle personligheter og alle aldre.

 

Med et gavekort fra YouWish.no finner du opplevelser i samarbeid med landets beste arrangører. Fra tøffe utfordringer, til avslappende aktiviteter og koselige stunder, har YouWish den perfekte samlingen av opplevelsesgaver. Med hundrevis av eventyrlige opplevelser å velge mellom, er en opplevelse den perfekte gave til den som har alt. Dette er gaven som vil bli til et minne for livet.

Slik kjøper du gavekort på opplevelser på YouWish.no:
1. Velg blant flere opplevelsesgaver.
2. Kjøp gavekortet på nett og gi den ditt personlige preg.

3. Få gavekortet tilsendt på e-post innen 5 minutter.
3. Gi bort gavekortet. Gavemottaker booker opplevelsen selv.

 

Den perfekte unnskyldningen for å ha det litt gøy!
En opplevelse er også den perfekte unnskyldning for å ta seg et velfortjent avbrekk fra hverdagen. Velg en aktivitet som du og gavemottaker kan gjøre sammen! De beste minnene er de man deler med de man er glad i. Hva med en kanalcruise weekend for to? Her vil dere opplevelse den vakre Telemarkskanalen i en ærverdig kanalbåt. Eller hva med å overraske en vannsport entusiast med en tur på wakeboard, wakeskate og vannski? Kanskje en weekend getaway vil friste?

Uansett hva du leter etter har YouWish.no skreddersydde opplevelser til alle smaker og personlighetstyper. Her er det bare fantasien som setter begrensninger for hva man kan oppleve!