↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Forbrukslån.no Finn beste forbrukslån med billige renter og fleksibel nedbetaling

Enten du bor i Aust-Agder eller et annet sted i Norge er det best å skaffe lån fra banker på nett. Da får du muligheten til å innhente mange tilbud, og dermed la bankene konkurrere om hvem som har de beste betingelsene.

 

Slik bruker du Forbrukslån.no

Alle som trenger penger fra bank bør ta seg tid til å innhente mange lånetilbud. Da får du større sjanse til å få de beste betingelsene. Dette gjør du enkelt med vår anbudstjeneste. Send søknader til mange banker via en låneagent, eller direkte til de bankene som passer ditt behov. Motta tilbudene på minuttet og vurder selv hvilket som er det billigste. 

 

Lurer du på hvilket lån som passer best til ditt behov? Les omtaler av bankene og deres tilbud, og sjekk ut våre låneguider.

 

Låneeksempel: Effektiv rente 11,55%, 120 000 kr over 5 år, etabl.geb. 950, kostnad 36 215kr, totalt 156 215 kr. Løpetid 1-5 år.     

 

Forbrukslån med inntil 5 år nedbetaling

Du kan velge inntil 60 månedlige terminer på forbrukslån og kreditter uten sikkerhet. Lånetiden vil likevel komme an på summen. Det maksimale beløpet hos de fleste banker er 500 000 kroner. Minste lånesum er vanligvis fra 5 000 og opp til 30 000, avhengig av banken du søker hos.

 

Søk om lån med svar på dagen:

  1. Mange banker svarer innen et par timer.
  2. Alle banker opplyser at de gir svar innen et døgn.
  3. Bruk muligheten til å la bankene konkurrere ved å sende søknad til flest mulig.
  4. Velg lånet med lavest effektiv rente.

Lær om lån og privatøkonomi

Trenger du mer informasjon om lånemulighetene dine? Les guider og artikler på Forbrukslån.no. Fokuset er alltid på å hjelpe deg til å finne det rimeligste alternativet.

 

Les om serielån og annuitetslån og hva er forskjellen på disse.