Kampen kan du ser direkte her fra klokken 20.30.

Aust-Agder Blad anbefaler på det sterkeste at de som ønsker å se kampen både skaffer seg abonnement og tester oppsettet allerede nå, slik at det ikke oppstår tekniske problemer like før avspark. Du som allerede allerede abonnerer på AAB har gratis tilgang til kampen, men også abonnenter bør ha et par ting på plass før kampstart.

Skulle du ved nød trenge teknisk rådgivning er kundeservice hos Direktesport åpent mellom 08:00 og 15:30.

Direktesport: 32 27 70 25

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Promo AC Milan - Bodø/Glimt

Hvor finner jeg sendingen?

Den vil du finne høyt på AABs nettavis i god tid før avspark. Har du allerede logget inn som AAB-abonnent er det bare å trykke seg inn på saken og vente på at sendingen starter. Har du derimot ikke bruker, eller logget inn enda, har du muligheten til å gjøre det nå.

Til å begynne med er det viktig å sjekke det grunnleggende:

Har du tilgang til sendingen?

Hvis svaret er «nei» bør du gjøre følgende:

Bestill ditt abonnement på austagderblad.no/bestill

Er du abonnent, registrer deg som digital bruker (aID) på austagderblad.no/registrer

Husk at du kan dele ditt abonnement med inntil fire i husstanden din. Det vil si at lillebror kan se sendingen sin fra TV-stua samtidig som mamma følger med på telefonen sin på balkongen.

PS: Skal du dele abonnementet det være registrert ved brukeren din for at det skal fungere. Sjekk det ut på austagderblad.no/dele

En annen mulighet er å gå inn på Direktesport.no for å tegne et aID-abonnent der.

Se kampen på TV uten ledninger

Har du AppleTV eller SmartTV (LG og Samsung) kan du se hele kampen på tv-en i egen stue, uten arbeidet med å koble opp datamaskin og ledninger!

Last ned appen til Direktesport i din app-butikk og logg inn som normalt. Det finnes et par restriksjoner for hvilke TV-apparater som kan laste ned appen. Sjekk ut den tilgjengelige informasjonen under «Se direktesport på tv.»

Hvis du skulle være på farten uten mulighet til å koble opp datamaskinen til tv-en kan også KVs app benyttes på mobil og nettbrett. Appen har en egen fane ved navn «Direktesport».

Et annet alternativ er å benytte seg av Airplay eller Chromecast for å speile skjermen fra mobil/pc til TV-skjerm.

Slik tar du i bruk Direktesport:

Smart-tv (LG og Samsung) og Apple tv: Last ned appen og logg deg inn med din aID-bruker.

Mobil/nettbrett/desktop: Last ned AAB-appen og velg Direktesport i menyen eller gå inn i din nettleser på https://www.direktesport.no/?publication=www.austagderblad.no. Logg deg inn med din aID-bruker