Gå til sidens hovedinnhold

Eliassen til topps i Drivheia Rundt

Artikkelen er over 2 år gammel

Odd Arne Eliassen fra Søndeled var sterkest i duellen med Per-Gunnar Mustad fra Stathelle i Drivheia Rundt.

I fjor hadde Odd Arne Eliassen fra Søndeled og Idun Idrettslag kun suverene Even Kristoffersen foran seg på resultatlisten i Drivheia Rundt i Gjerstad, men i årets utgave av turrennet søndag var Eliassen først i mål.

Eliassen og Per-Gunnar Mustad fra Stathelle gikk tidlig i front, og de kom sammen alene inn mot mål. Eliassen var sterkest og hadde full kontroll på seieren.

På grunn av litt lite snø over Drivheia gikk løpet på veiene til Oterstjenn og Hekkentjenn. Det ble gått to løyper, en på 12,5 kilometer og en på 25 kilometer.

Eliassen vant 25-kilometeren på tiden 1.17.56, mens Mustad kom inn to sekunder etter. Ole Gunnar Lund Jensen fra Oddersjaa kom på tredjeplass med tiden 1.18.50, mens Marius Eikeland fra Sannidal ble nummer fire, 59 sekunder etter Eliassen.

I år som i fjor var det Brita Cecilie Mustad fra Stathelle som vant kvinneklassen med tiden 1.28.10.

Les også

Søndøling (47) ble sørlandsmester

Totalt stilte 36 løpere til start. Drivheia Rundt sto i tidligere i uken i fare for å bli avlyst, men Gjerstad Idrettslag arrangerte rennet, til tross for at de hadde håpet på flere deltakere.

Blant de 36 deltakerne var det også tre deltakere i klassen for løpere over 70 år: Finn Pettersen fra Gjerstad IL (1.40.32), Jakob Einar Olimstad fra Vegårshei IL (1.43.35) og Olav Meen fra Hauken IL (1.50.40).

Klikk her for komplette resultater (ekstern lenke).

Les også

Fredrik (15) med råsterk plassering – Halvor (14) nådde kvartfinalen

Les også

Cecilie (16) tok poeng i debuten i norgescupen

Les også

42 deltakere i Heiløpet: Søndøling på pallen

 

Kommentarer til denne saken