Gå til sidens hovedinnhold

Spiste Rødhette ulven?

Artikkelen er over 4 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Kari Vibe har en artikkel i AAB den 29.11, der hun varmt forsvarer en økt immigrasjon.

Les innlegget: To dominerende stemmer

Kari VIBE representerer partiet Rødt, som har sitt opphav i AKP-ml, (de som ville ha væpna revolusjon) som igjen har sitt opphav i sosialistiske ideer bakover i tid. Kari representerer altså en politisk tradisjon, som har støttet mange de verste regimer verden har sett.

Denne politiske (sosialistiske) tradisjonen har alltid hatt som målsetting å bryte ned «det kristne, kapitalistiske» Vesten. Noe hun selv indirekte bekrefter; hvis vi ikke er enig med henne… «kan vel ikke vårt samfunnssystem være verd å forsvare så innbitt». Å fremstille Rødt i en humanistisk tradisjon blir omtrent som å påstå at egentlig var det Rødhette som ville spise Ulven.

LIKEVEL prøver hun å fremstille sitt innvandringspolitiske syn som god norsk tradisjon, mens Listhaug & Co representerer den «største faren for nedbygging av velferdsstaten».

Snakk om å snu ting på hodet!

Kari Vibe mener kravet om økt immigrasjon har vært «lavmælt». Alle er neppe enig i det. Alle som har hatt betenkeligheter med innvandringspolitikk har blitt nedsabla av hylekoret.; første trengte vi noen til å ta oss av de gamle. Så ble det fremmedfrykt, rasisme, brune, islamofobe, hvite mann, hat, osv. osv.,…. Mangfoldig propaganda fra et nokså ensidig ekkokammer, kalt pressen, med NRK i spissen.

Kari VIBE spiller igjen ut frykt-kortet, kombinert med «flyktningebarna», for å få sympati for deres evige kamp for å reise den sosialistiske drømmestat, i asken fra kapitalismen.

Rødt vil i realiteten nærmest åpne grensene for fri innvandring, og må derfor, sammen med noen andre politikere, ta ansvaret for de menneskelige tragediene vi ser i f.eks. Middelhavet, dertil full støtte til menneskesmugling.

Sosialismen, som Kari representerer, har altså felles interesse med Islam i å endre Europa:

Ett bevis på det, er at det røde feministhylekoret er helt tause i forhold til Islam. Til tross for at Islam representerer det stikk motsatte av feministene. Årsaken er åpenbar: med samme hovedmål skal man ikke bry seg med «detaljer».

Kommentarer til denne saken