Gå til sidens hovedinnhold

– Ni treninger, 15 økter ved bassenget og overraskende nok kun to storøkter på kjøpesenter

Artikkelen er over 2 år gammel

Risørs fotballkvinner har kost seg på treningsleir i solfylte Spania de siste dagene.

– Ni treninger, 15 økter ved bassenget og overraskende nok kun to storøkter på kjøpesenter, oppsummerer Risør-trener Terje Frøyna.

Risørs fotballkvinner har i flere måneder jobbet hardt for å få på plass de 120.000 kronene de trengte for å kunne dra på treningsleir. Det ble realisert, og de siste dagene har Risør-laget kost seg på treningsleir i Albir på den spanske solkysten.

– Vi hadde fine og gode treninger under flotte forhold. Steikende sol hver dag. Dues Sportsreiser har virkelig passet på oss. Jentene har nok en gang vist hva som bor i dem. De passer godt på hverandre og møter opp på treninger med like stort smil hver gang. Vi har allerede snakket om hva vi ønsker neste sesong og vi skal prøve å få noen kabaler til å gå opp, sier Terje Frøyna.

Risør vant i tillegg treningskampen mot Lille Tøyen 3-1 etter scoringer av Irma Lutvica, Marita Syvertsen Olsen og Celina Christensen Frøyna, sistnevnte på en frisparkperle fra 35 meter.

Nå venter en to uker lang ferie for fotballkvinnene fra Risør, som avsluttet serien med en 2-0-seier over Birkenes 2. Risør endte til slutt på femteplass i tredjedivisjon med kun Birkenes 2 bak seg på tabellen. Grønntrøyene viste fin utvikling gjennom sesongen og tapene kom etter hvert med langt penere sifre enn på starten av sesongen.

Les også

Bestemte seg for å vinne siste seriekamp

Kommentarer til denne saken