Risør G14 snudde til sterk borteseier

SNUOPERASJON: Risørs 14-årslag havnet under i første omgang, men snudde til 2-1-seier over Express.

SNUOPERASJON: Risørs 14-årslag havnet under i første omgang, men snudde til 2-1-seier over Express. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Risør G14 har fått en perfekt start på sesongen med to strake seire.

DEL

Risør G14 tok med seg alle poengene hjem fra Fevik etter en fin 2-1-seier over Express torsdag kveld.

Det startet imidlertid ikke så bra, for midtveis i første omgang tok vertene ledelsen.

– De hadde en lynrask spiss og ving, som stadig ble spilt opp i bakrom. Jeg følte vi hadde god kontroll, men vi var litt uheldige på baklengsmålet, sier Risør-trener Kjetil Johannessen til Aust-Agder Blad.

Treneren forteller at Express hadde initiativet i første omgang, men det skapte muligheter for overganger. Før pause kom imidlertid utligningen for Risør. Erfan Hasimi ble tatt innenfor motstanderens 16-meter, men før dommeren rakk å blåse straffe, satte Khalid Muktar Kasim ballen i mål til 1-1, som var stillingen til pause.

– I pausen gjorde vi noen forandringer for å flytte spillet vårt høyere i banen. Det lyktes bra, og jeg føler vi styrte resten av kampen, sier Johannessen.

Midtveis i andre omgang kom også det avgjørende 2-1-målet for Risør. En Express-spiller var uheldig og satte ballen i eget nett etter klabb og babb i eget felt. Risør var nær ved å punktere kampen med to stolpeskudd, men det ble spenning helt inn. På tampen hadde keeper Martinius Heistad en inngripen som hindret at ett poeng ble igjen på Fevik.

– Jeg vil si at Håvard L'Orane var banens beste spiller. Det ble en arbeidsseier og mange tøffe dueller, og det var mange som kunne fått bestemannsprisen, sier Kjetil Johannessen.

Risør G14, som åpnet sesongen med 10-0-seier over Imås, spiller sin neste kamp hjemme mot Tvedestrand torsdag kveld.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken