Risør - Lillesand IL 3-0 (1-0)

Risørs A-lag vant 3-0 over Lillesand IL hjemme på Kjempeteinsmyra lørdag ettermiddag. Med de tre poengene spiller Risør etter alt å dømme i femtedivisjon neste sesong. Risør ligger tredje sist med hele sju poeng ned til Lillesand IL på sisteplass når tre kamper gjenstår.

Rune Norgaard forbeder seg på nok en sesong i femtedivisjon, og lørdagen feires triumfen med lagfest.

– Alt i alt må vi være fornøyde med det. Jeg gikk litt høyt ut og snakket om en plass litt høyere enn midten på tabellen, men det har vært en tøff femtedivisjon etter omleggingen av seriestrukturen, sier Risør-treneren.

Mateusz' tiende mål

Mateusz Radgowski ga Risør ledelsen mot Lillesand IL like før pause med sitt tiende mål for sesongen, men kampen ble ikke avgjort før på overtid. Da satte Christoffer Axelsen inn to mål og fastsatte resultatet til 3-0 – Risørs første kamp uten baklengsmål i år.

– Det var godt. De skapte noe, men det var ikke store farligheter. Kampen hadde nerve, men det var fortjent at vi vant. Vi spilte ikke like godt som mot Randesund 2, men vi møtte et lag som lå lavt og var raskt tilbake, sier Rune Norgaard, som allerede tenker på neste sesong.

 

Bygger videre

– Det er mye å bygge videre på, så får vi håpe på en stabil, god treningsgruppe med en blanding av yngre og eldre spillere gjennom vinteren. Så tar vi en evaluering og setter ambisjonsnivået, sier Norgaard.

Norgaard mener laget kan kjempe høyere på tabellen.

– Hvis spillergruppen trener godt gjennom hele sesongen, så skal det være mulig å ligge rett bak de beste. Selv om vi bare har vunnet fire kamper denne sesongen mot lagene bak oss på tabellen, har vi vært nær poeng i mange kamper, sier Risør-treneren.

Risør ligger fem poeng bak Birkenes på niendeplass før lagene møtes tirsdag 26. september. Neste hjemmekamp for Risør er mot Imås mandag 9. oktober.