Risør tok årets første seier i generalprøven til seriestart

DOBLET: Khalid Adel Mahmoud satte inn kampens andre scoring etter pause.

DOBLET: Khalid Adel Mahmoud satte inn kampens andre scoring etter pause. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Det var en kjempekamp av alle sammen, sier Risør-trener Rune Norgaard etter 2-0-seier over Drangedal.

DEL

I vinterens siste treningskamp tok Risørs A-lag en 2-0-seier borte mot Drangedal fredag kveld. Telemarkingene vant 4-2 på Kjempesteinsmyra tidligere denne måneden, men fikk det langt tøffere i det andre oppgjøret.

Risør ledet 1-0 til pause etter scoring av Mateusz Radgowski, før Khalid Adel Mahmoud fastsatte resultatet til 2-0 i andreomgang.

– Det var en kjempekamp av alle sammen. Vi viste at vi har tatt steg siden forrige møte. Vi vant full fortjent og skapte mange målsjanser og spilte god, underholdende fotball. Nå gleder vi oss til seriestart, sier Risør-trener Rune Norgaard til Aust-Agder Blad.

Overtråkk på begge keeperne, Eirik André Gullhav og Mads Tønnesøl, tidligere denne uken gjorde at Christoffer Axelsen, som til vanlig er angrepsspiller, voktet målet mot Drangedal – og holdt nullen. Drangedal har kjempet i toppen av femtedivisjon i Telemark de siste sesongene.

Seriepremieren er borte mot Imås fredag kveld. Første kamp hjemme på Kjempesteinsmyra er mot Froland åtte dager senere.

Risør, som har ligget i bunnen av femtedivisjon de siste sesongene, spilte 2-2 mot avdelingskollega Øyestad i vinterens første treningskamp i februar. Deretter ble det tap for både Drangedal (2-4) og Kragerø (2-3), før vinterens første seier kom i generalprøven.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken