Sterk opphenting av Risør i siste test før høstsesongen

Khalid Adel Mahmoud mot Imås.

Khalid Adel Mahmoud mot Imås. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Risørs A-lag lå under 1-4 for Sørfjell, men det endte til slutt 4-4 i tirsdagens treningskamp.

DEL

Høstsesongen i femtedivisjon åpner mot serietoer Froland borte på Kringla lørdag ettermiddag.

Tirsdag kveld fikk Risør en gjennomkjøring før kampen mot Froland da serieleder i sjettedivisjon, Sørfjell, var motstander på bortebane i en treningskamp.

Risør tok ledelsen på straffespark etter scoring av Sharmarke Isse «Issa» Ahmed, før det meste handlet om Sørfjell. Arendalittene snudde til 2-1, før de i andre omgang ledet hele 4-1.

Da våknet Risør, som hentet opp Sørfjells ledelse og sørget for at det endte 4-4. Matiullah Mohammadi, Markus Sørbø Eriksen og Khalid Adel Mahmoud scoret målene for Risør etter pause.

– En god gjennomkjøring før kampen mot Froland, oppsummerer Risør-trener Rune Norgaard, som tror Sørfjell var nysgjerrige på motstanderen med tanke på mulig spill i femtedivisjon neste sesong, men at det var en viktig test for Risør for alvoret braker løs.

Første hjemmekamp for høsten er mot femteplassene Lillesand onsdag 14. august. Risør ligger nest sist i femtedivisjon etter å ha tatt årets første poeng med 2-2 mot Imås i siste kamp for vårsesongen i slutten av juni.

Birkenes, som er motstander i en utsatt kamp på Kjempesteinsmyra torsdag 29. august, ligger ett poeng bak Risør. Express 2, Randesund 2 og Grane trakk for øvrig sine lag tidligere i år. Risør bør unngå sisteplassen for å være sikret videre spill i divisjonen.

Les mer om høstsesongen i torsdagens utgave av Aust-Agder Blad.

Artikkeltags