Bli med på sommerens fotokonkurranse!

Bildene er hentet fra hashtaggen #austagderblad på Instagram. De er lagt ut av @tanjaceciliekveim, @mocca_thorsen @o_martine_o, @venchesevik, @turidkdanielsen og @risorphotos.

Bildene er hentet fra hashtaggen #austagderblad på Instagram. De er lagt ut av @tanjaceciliekveim, @mocca_thorsen @o_martine_o, @venchesevik, @turidkdanielsen og @risorphotos.

Artikkelen er over 2 år gammel

Definerer du deg selv som hobbyfotograf, eller er du bare innmari glad i å dele bildene dine med andre? I sommer holder Aust-Agder Blad fotokonkurranse for Risør og Gjerstad.

DEL

Instagram bugner over av blomster, sjø, grillmiddager, utepils, bading og båtliv. Vi i Aust-Agder Blad vil gjerne ta del i dette herlige sommerlivet leserne våre ser ut til å ha. Derfor introduserer vi en fotokonkurranse.

Vil vise vårt flotte område

– Vi vil se alle aspekter av Risør- og Gjerstad-sommeren. Vi vil se camping, skjæra, is, festivaler og fisketurer. Send oss alt sammen for å vise hvor flotte byen og bygda vår er, sier stedfortredende redaktør i Aust-Agder Blad Hans Petter Bjerva, og fortsetter:

–Jeg vil spesielt oppfordre folk til å tenke på nye motiver og morsomme vinklinger.

Hashtag bilder på Instagram

Reglene for konkurransen er enkle.

Steg 1: Når du beveger deg i distriktet vårt, nærmere bestemt i Risør og Gjerstad, tagger du bildene du publiserer på Instagram med hashtaggen #elskerRisør eller #elskerGjerstad, avhengig av hvor bildet er tatt, i tillegg til #austagderblad.

Steg 2: Følg @austagderblad på Instagram.

Har du ikke denne applikasjonen på telefonen din, men har noen flotte bilder du ønsker å dele med oss likevel, kan du sende dem til redaksjon@austagderblad.no.

Del gjennom hele sommeren

Alle bilder som publiseres eller sendes inn fra i dag og innen 1. september er med i konkurransen.

Førstepremien er et årsabonnement på Aust-Agder Blad, mens de som stikker av med andre- og tredjeplass får fem flaxlodd hver.

Utvalgte bilder vil bli delt på nettsiden vår, i papiravisen og via vår instagramkonto i løpet av sommeren.

Bildene som omkranser denne artikkelen er for øvrig hentet fra hashtaggen #austagderblad på Instagram, så det er tydelig et potensiale der ute!

Dette er heller ikke årets først fotokonkurranse i Aust-Agder Blad. Sist sendte leserne inn bilder fra 17. mai.

Artikkeltags