Arrangerer flerkulturell vårfest

Grupperingen "Flerkulturelt fellesskap" har hatt flere arrangementer det siste året, blant annet denne flerkulturelle aftenen som ble arrangert på Frydenborgsenteret. Dit kom det nærmere 250 mennesker.

Grupperingen "Flerkulturelt fellesskap" har hatt flere arrangementer det siste året, blant annet denne flerkulturelle aftenen som ble arrangert på Frydenborgsenteret. Dit kom det nærmere 250 mennesker. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Grupperingen som kaller seg "flerkulturelt fellesskap" fikk tidligere i år 20.000 kroner for å foredle og videreutvikle integreringsarbeidet på frivillig basis i Risør.

Første arrangement etter tildelingen skal arrangeres i dag, lørdag, på Randvikstranda. Der er det duket til vårfest for absolutt alle. Det forteller talsperson i grupperingen Ister M. Ali.

- Vi ønsker absolutt alle velkomne til vårfest på Randvik på lørdag. Vi satser på lek og hyggelig lag, blant annet tenner vi opp grillen og stiller med pølser og saft til alle som kommer. Dessuten skal vi prøve å dra i gang arrangementer som ballspill, kubbespill, krabbefiske, sandslott også videre for barna, forteller hun.

For de som vil gjøre en formiddagstur utav det, er det også planlagt å dra i flokk over Randvik-stien. I tillegg, om man trenger transport for å komme seg til Randvik, har Frelsesarmeen stilt seg til disposisjon.

- Det blir båttransport fra Torvet fra klokken ett, om man trenger det, forteller Ali.

Blir tur - tross dyster værmelding

Lørdag formiddag er været på den noe lunefulle siden. Men Ali forteller at fest blir det, uansett.

- Jeg håper folk ikke sitter hjemme bare fordi det kanskje regner litt. Det er bare å kle seg etter forholdene, så er jeg sikker på at vi vil få en veldig flott fest, sier hun.

Artikkeltags