Gå til sidens hovedinnhold

Frisparkperle fikset uavgjort i første kamp for nytt samarbeidslag

Artikkelen er over 2 år gammel

Risør/Sørfjell spilte 4-4 mot Sannidal i vinterens første treningskamp.

Risørs fotballkvinner, som har slått seg sammen med Sørfjell siden forrige sesong, spilte 4-4 mot tredjedivisjonslaget Sannidal hjemme på Kjempesteinsmyra onsdag kveld.

Sannidal tok ledelsen allerede etter to minutters spill, men utligningen satt for Risør/Sørfjell få minutter senetere etter en kontring. Risør snudde til 2-1, før gjestene fra Kragerø utlignet like før pause. I starten av andreomgang gikk Risør opp i 3-2, men Sannidal snudde til seier. Celina Christensen Frøyna fastsatte resultatet til 4-4 med et fantastisk frispark.

Amalie Olsen scoret to av målene, mens Ida Gundersen og Celina Christensen Frøyna hadde hvert sitt.

– Vi holder på å sette laget og vi har stor tro på dette laget, sier Risør/Sørfjell-trener Terje Frøyna, som leder laget sammen med Lars Inge Holte og som nylig ble ansatt som daglig leder i Risør Fotballklubb på 50 prosent.

 

I tillegg til et samarbeidslag med Sørfjell i tredjedivisjon, skal Risør ha to egne sjuerlag i fjerdedivisjon. Klubben har også et 16-årslag.

– Samarbeidet kommer til å gå veldig bra. Vi prøver å få til gode treninger sammen så vi setter opp en del treningskamper for å bygge relasjoner under press, sier Frøyna.

Samarbeidet betyr også at gjersdølingen Mari Fone, som gikk til Sørfjell/Amazon Grimstad 2 før forrige sesong, er tilbake i Risør.

Les også

Går på skole i Arendal, bor i Gjerstad og spiller fotball i Porsgrunn – alt for drømmen

Les også

– Ni treninger, 15 økter ved bassenget og overraskende nok kun to storøkter på kjøpesenter

 

Kommentarer til denne saken