Hvem tok sommerens beste blinkskudd?

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Du kan stemme nederst i saken!

I begynnelsen av juli gikk Aust-Agder Blad ut og oppfordret leserne til å sende oss sine sommerminner. Vi vet jo at det finnes så himla mye fint å ta bilder av i distriktet vårt, og ville gjerne se hvordan dere nøt sommeren.

Allerede de første dagene rant det inn med bilder fra både Risør og Gjerstad. Dere har tagget med #elskerRisør og #elskerGjerstad på Instagram og sendt inn på e-post. Ja, noen har til og med ringt redaksjonen for å forsikre seg om at vi har mottatt blinkskuddene deres.

– Vi vil se alle aspekter av Risør- og Gjerstad-sommeren. Vi vil se camping, skjæra, is, festivaler og fisketurer. Send oss alt sammen for å vise hvor flotte byen og bygda vår er, sa stedfortredende redaktør i Aust-Agder Blad Hans Petter Bjerva i juli.

Jammen, har han fått som bestilt. Responsen har vært overveldende. Til sammen har vi mottatt nesten 1100 bilder!

Vinn flaxlodd

Prosessen med å velge ut ti finalister har vært nær sagt umulig, og vi søker derfor deres hjelp til å finne seiersbildet. Skal det teknisk beste bildet vinne, eller er det det som får en til å smile av sommerfølelse som fortjener å gå av med seieren?

Avgi deres stemme ved å gå inn på nettavisen vår, på austagderblad.no. Der kan dere stemme frem deres favoritt(er).

Førstepremien er et årsabonnement på Aust-Agder Blad, mens de som stikker av med andre- og tredjeplass får fem flaxlodd hver.

Blant dem som stemmer trekker vi også ut en heldig vinner som får fem flaxlodd tilsendt i posten.

Artikkeltags