På grunn av vedlikehold blir det buss for tog på Sørlandsbanen, Jærbanen og Arendalsbanen fra 22. til 25. september, melder selskapet.

Om Sørlandsbanen skiver de: Strekningen Stavanger - Kristiansand stenges fredag 22. september kl.07:45. Resten av strekningen stenges senere på kvelden - kl. 21:00 fredag 22. september. Hele strekningen er stengt frem til morgenen mandag 25. september. Første tog fra Kristiansand etter bruddet er kl.09:05 i retning Stavanger og kl. 09:54 i retning Oslo. Første tog fra Stavanger går kl. 08:47 i retning Kristiansand. Første tog fra Oslo går kl. 09:25 i retning Kristiansand, heter det seg i meldingen.

Selskapet skriver følgende om driftsstansen:

– Vi vet at det ikke er optimalt å sette seg på en buss, når du egentlig hadde planlagt en behagelig togtur. Men av og til er det nødvendig å gjøre viktig arbeid langs linjene for å sikre at du får en best mulig reise også i tiden som kommer. 22. - 25. september utfører Bane NOR arbeid for å vedlikeholde jernbanen. Blant annet utfører de vedlikehold av systemer for kommunikasjon mellom togene og togledersentralene i hele landet. I denne perioden stanser de togtrafikken på hele Jærbanen, Sørlandsbanen og Arendalsbanen, skriver de.

Alternativ transport blir satt opp.