Kickboksing-NM til Risør i 2019

TAR IMOT ELITEN: Islam Amliev, Ole André Wiik, Simen Storgjerde og Ingvar André Hundhammer før norgescupen i Risør i januar. Neste år kommer NM-sirkuset til byen.

TAR IMOT ELITEN: Islam Amliev, Ole André Wiik, Simen Storgjerde og Ingvar André Hundhammer før norgescupen i Risør i januar. Neste år kommer NM-sirkuset til byen.

Artikkelen er over 2 år gammel

– Alle kan glede seg, for NM i RIsør blir spektakulært, sier Ole André Wiik i Risør Kickboxingklubb.

DEL

Ikke bare ble Tobias Moen Johansen fra Risør norgesmester i kickboksing i Bergen i helgen, men det ble klart at Risør Kickboxingklubb får arrangere det neste norgesmesterskapet i mai 2019.

Det er første gang siden 2006 at NM blir i Risørhallen, og det skjer i anledning klubbens 20-årsjubileum.

– Det betyr selvfølgelig veldig mye for klubben. Vi er fremdeles varme i trøyen etter norgescupen i Risør i januar, så vi ser frem til å verte opp utøvere, trenere, dommeren og andre tilknyttet Norges Kickboxingforbund neste år. Alle kan glede seg, for NM i RIsør blir spektakulært, sier Ole André Wiik i arrangementkomiteen i Risør Kickboxingklubb.

Det blir langt større å få NM til Risørhallen til sammenligning med norgescupen.

– Det blir noe helt annet. Det blir mer show, større begivenheter, høyere kvalitet på kampene og utdeling av kongepokaler, ramser Wiik opp.

– Når klubben vår skal arrangere dette trenger vi et litt større team enn i norgescupen, og Risørs overnattingssteder burde være klare for enda mer trøkk. Klubben har god tid til å planlegge noe som kommer til å underholde, imponere og glede alle sportshjerter, fortsetter han.

Han regner med at de trenger et lag på om lag 50 personer med frivillige.

Wiik var på plass i Bergen i helgen for å dømme NM sammen med Thor Arnt Nes. Forrige måned fikk Wiik bestått grunnleggende dommerkurs, som gjør at han kan dømme pointfight, lettkontakt og fullkontakt.

Artikkeltags