Kjære Risør-innbygger

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Vi har krevende dager foran oss. Vi skal alle bidra i en dugnad for å begrense og stoppe spredningen av korona-viruset. Det vil inntil videre begrense hva vi kan og bør gjøre i hverdag, helg og ferie. Hovedbudskapet er å holde oss hjemme, hvis vi kan. Vi skal «stenge ned» store deler av kommunen, men passe godt på de viktigste oppgavene våre.

Alle vil få en annerledes hverdag. Noen må arbeide mer enn før, noen mindre. Noen vil føle sin frihet sterkt begrenset. Mange vil være engstelige og føle stor usikkerhet rundt alt som skjer. Flere må avlyse ferier, reiser, arrangementer og sosiale treff. Vi hadde gledet oss til noe, og nå er vi skuffet. Men det viktigste i Risør og landet nå er å ta vare på hverandre. Ikke minst de som er utsatt for alvorlig sykdom hvis de skulle bli smittet av korona-viruset.

Skoler og barnehage er stengt og vi må sikre kapasitet og trygghet i våre helse- og omsorgstjenester. I Risør har vi mange flinke og kunnskapsrike ansatte som strekker seg langt på jobben. Det er vår viktigste ressurs i arbeidet med å trygge innbyggerne som trenger helsehjelp og omsorgstjenester. Selv når smitten brer seg og folk kan bli syke av korona.

Jeg oppfordrer til en dugnad der vi alle må bidra og vise omsorg og ta hensyn til hverandre. Det er viktig å rette seg etter de råd og påbud som gis. Vi i Risør kommune skal prøve å holde dere orientert om hva som skjer og svare på spørsmål. Følg med på våre nettsider og i avisene. Tenk også på hva du selv kan gjøre for skape trygghet, vise omtanke og ta et tak der det trengs.

Per Kr. Lunden, ordfører

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken