Du trenger ikke dra langt hvis du vil møte én av bøndene fra «Jakten på kjærligheten»

TV2 Jakten på kjærligheten 2018 6 bønder Kristoffer Heldal (30), Drangedal i Telemark 
Gårdsdrift: Sauer og skogsdrift

TV2 Jakten på kjærligheten 2018 6 bønder Kristoffer Heldal (30), Drangedal i Telemark Gårdsdrift: Sauer og skogsdrift Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Seks bønder er klar for å finne kjærligheten i jubileumssesongen av «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Kristoffer Heldal (30) fra Drangedal er en av dem.

DEL

– Det har vært rekordstor pågang fra bønder som ønsker å delta og rundt 400 søknader er kommet inn, sier programleder Katarina Flatland. Og blant årets bønder finner vi 30 år gamle Kristoffer Heldal fra Drangedal. Han driver med sauer og skogdrift og blir beskrevet på følgende måte:

«Kristoffer er en gjennomsnill kar med et godt hjerte. Han elsker å lage god mat og serverer gjerne en god vin til. Han liker å sove under stjernene i skogen og ha dype samtaler. Det er elevene han er lærer for som meldte han på til «Jakten på kjærligheten.» Kristoffer ønsker seg en snill og positiv jente som liker friluftsliv, seile, som liker gårdslivet, vil kokkelere på kjøkkenet og kose seg.»

Jubileumssesong

I år er den 15. sesongen av det populære programmet hvor bønder ønsker å finne kjærligheten på TV.

– I år er to kvinnelige bønder og fire mannlige som er valgt ut. De kommer fra ulike steder i landet og er fra 25 til 50 år. En av bøndene, Simen, er en av frierne som var med i forrige sesong. Han var frieren til bonden Beatrice Fjell og var den siste frieren som ble sendt hjem. Simen er selv odelsgutt og nå bytter han side fra frier til å bli Jaktenbonde.

– Jeg håper virkelig at de som ser presentasjonsprogrammet med bøndene mandag 12. mars på TV 2 og får lyst å skrive til dem, tør å gjøre det. Kanskje dette kan bli den store kjærligheten, legger programlederen til.

 

Nytt i år

For dem som har fulgt serien, har de siste sesongene har speed-dating funnet sted på Hoel gård i Hedmark. Denne sesongen vil dette skje i nye omgivelser på en utvalgt gård som vil bli presentert ved en senere anledning.

– Ett annet nytt grep er at Jaktenparene denne sesongen kommer til å dra på ferie til samme sted samtidig. Der vil de også omgås hverandre.Tidligere har parene reist på romantiske turer alene til forskjellige land. Siden dette er en jubileumssesong håper vi også å kunne markere sesong 15 ved å samle alle tidligere bønder og jakten-parene til en feiring til høsten, avslutter Flatland.

Dette er de andre deltakerne:

Gudrun Austli (38) Snåsa, Nord-Trøndelag - sauebonde

Janne Øiestad (50) Hjellebøl, Akershus - hester

Bjørn Hammer (30) Selbu i Sør Trøndelag - sauebonde

Ola Einar Hovrud (50) Leira i Oppland - skogsdrift og gressproduksjon

Simen Gjølberg (25), Kråkstad, Akershus - korndrift

Artikkeltags