Avlyser storstilt nyttårsselskap

MÅTTE AVLYSE: Kristofer Torkildsen (t.v), her sammen med Sebastian Aanonsen, må avlyse den storstilte nyttårsfesten i Buvika.

MÅTTE AVLYSE: Kristofer Torkildsen (t.v), her sammen med Sebastian Aanonsen, må avlyse den storstilte nyttårsfesten i Buvika.

Artikkelen er over 3 år gammel

Med alt for få påmeldte må Krisofer Torkildsen og hans nyoppstartede Risør Events avlyse den store nyttårsfesten i Buvika.

DEL

- Det er veldig beklagelig, men det er rett og slett fordi det er alt for få påmeldinger. Det var langt under det vi måtte ha for å gjennomføre dette, sier Torkildsen på telefonen fredag morgen.

- Det er synd, for jeg har fått mange positive tilbakemeldinger og mange har syntes at tiltaket var veldig fint. Jeg har også fått inntrykket at veldig mange har fått med seg arrangementet.

- Jeg tenker at det kanskje er vanskelig å få endret vanene til folk på en slik dag, sier han.

Ser allerede ett år frem

Den ferske avlysningen til tross, Torkildsen er ingen slagen man.

- Vi er ikke bitre på dette. Vi har store planer for nyttårsfeiringen neste år allerede, sier han uten å ville røpe noe mer.

Før det er det kultur og opplevelser som står på agendaen.

- I månedsskifte januar/februar håper jeg vi kan starte en konsertserie med engelsk afternoon tea på rådhuset. Der er tanken å ha typ promenadekonserter som folk kan komme på mellom søndagsturen og middagen, der vi gjerne også vil ha med et kåseri, sier Torkildsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken