Gjennomfører nytt søk på tirsdag

Nytt søk: Politiet har bestemt at det skal gjøres undervannssøk etter 20-åringen. (Foto: Henrik Ihme / Fædrelandsvennen)

Nytt søk: Politiet har bestemt at det skal gjøres undervannssøk etter 20-åringen. (Foto: Henrik Ihme / Fædrelandsvennen)

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Under forutsetning av at været spiller på lag, vil det i dag bli gjennomført et undervannssøk etter 20-åringen fra Risør som er savnet i Søgne.

Politiet avsluttet opprinnelig søket etter risørmannen søndag, men i går ble det bestemt at det skal gjøres et undervannssøk i et avgrenset område.

– Vi ønsker å gjennomføre et søk under vann så fort forholdene blir gode nok, noe som betyr at dette kan skje allerede denne tirsdagen om været tillater det, sier operasjonsleder Audun Eide i Agder politidistrikt.

Tar i bruk teknologi

Til Fædrelandsvennen forteller Eide mandag ettermiddag at man vil ta i bruk moderne teknologi i søket.

- Vi har besluttet å hente inn et eksternt firma som skal gjøre undervannssøk med sonar, sier han til avisa

- Et slikt søk vil gi gode bilder, og vi venter nå bare på gode søkeforhold, sier han.

Søkene vil foregå med utgangspunkt fra stedet risørmannen sist ble sett.

– Søket blir rett i nærheten av der han forsvant og i driftsretningen i sjøen. Familien til den savnede ble informert om beslutningen mandag.

Det har vært et omfattende søk etter 20-åringen siden han forsvant under dykking med kamerater mandag for en uke siden. Senest i helgen skal flere fra Risør bidratt i søket.

Artikkeltags