–Hektisk er bare forbokstaven, sier Brita i det vi stiger over og bøyer oss under alt som har vært – og som skal bli – en ny dagligvareforretning i Risør. Travelheten til tross, Brita smiler og er tydelig tent på oppgaven.

Oppskrift

–Hvilken spennende oppskrift har du for å lykkes med en dagligvareforretning når det bare er noen dager siden den forrige lukket dørene?

–En ting kan jeg si; vi er veldig motiverte for å lykkes. Det er kjempeviktig, forteller den nye daglige lederen. Hun sier også at de som tidligere jobbet i Rimi ønsker å værer med på laget i den nye forretningen.

Atmosfære

–Derfor satser vi på lage en trivelig atmosfære for kundene og for oss selv. dessuten mener vi jo vi har et godt, bredt og rimelig varespekter å tilby. First Price-produktene blant annet, sier Brita. Men ferskvaredisk og den slags er ikke en del av Bunnpris-tilbudet. På den annen side; med 600 kvadratmeter stort areal regner hun med å ha mer enn nok av andre fristelser å by på.

Parkeringsplasser

–Mangel på parkeringsplasser er et problem?

–Det vet vi, og vi vil gjøre det lille vi kan for å bedre forholdene. Blant annet være strenge dersom biler står parkert og de ikke har noe der å gjøre. Vi vil også lukke av gården om kvelden, sier hun.

Brita Fresvik Abrahamsen har ti år bak seg som daglig assisterende i en Rimiforretning på Nesverk. Den er nå en saga blott og Brita hadde begynt å jobbe ved ICA Nær på Randvik da hun fikk tilbudet om å bli daglig leder for en ny Bunnprisforretning i Risør.