Den nye Holmenmodellen

Prosjektleder Philip Stephansen og arkitekt Petter Bogen ved modellen av Holmenprosjektet.

Prosjektleder Philip Stephansen og arkitekt Petter Bogen ved modellen av Holmenprosjektet.

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Tirsdag formiddag ble den nye modellen av Holmenprosjektet presentert for kommunens administrasjon samt formannskapet.

DEL

Flere boenheter, fordelt med henholdsvis tre, to og en i hver etasje, fordelt på fem bygg, det utgjør første byggetrinn i Solsiden 1 AS nye satsing på Holmen. Prosjektleder Philip Stephansen kunne opplyse at leilighetenes størrelse varierer fra 62 til 128 kvadratmeter. Videre at de minste leiligheten vil kunne bli solgt uten garasje og båtplass, men at dette inngår som en del av pakkeløsningen når det gjelder de største og dyreste leilighetene. Prosjektlederen ønsket ikke å uttale seg om prisen, men kunne bekrefte at leilighetene ventelig vil bli lagt ut for salg i mars – april neste år.

Den største forskjellen i forhold til forslaget fra Kritt arkitekter AS, som presenterte sitt forslag i juni og som styret i Solsiden 1 AS sa opp samarbeidet med i sommer, er at det blir flere bygg samt en del endringer når det gjelder leilighetenes planløsninger. Videre er garasjeanleggets utforming endret og det er lagt opp til heisløsninger til hver leilighet.

Under møtet i Risør deltok så vel konserndirektør i Backe Gruppen Eirik Gjelsvik og daglig leder i Backe Prosjekt, Bjørn Tore Hagness samt Arne Lindstøl. Disse tre samt Øyvind Sletten utgjør styret i Solsiden 1 AS. I tillegg stilte ordfører, flere formannskapspolitikere, rådmann samt plan og byggesakssjefene.

Artikkeltags