Engasjement på rådhuset

Artikkelen er over 5 år gammel

Erling Okkenhaug fornøyd med innhold og oppmøte.

DEL

Holmen-saken, hyppig debattert i lang tid, er tema for dagen i Risør rådhus. Syv arkitekter er representert i stedsutviklingsdugnaden som vil pågå utover dagen.

- Denne dagen har hittil gått over all forventning, og jeg tror det har vært mellom 50 og 60 personer innom. Som Knut Henning Thygesen hadde mange gode poenger rundt, er trinnvis vekst selve kjerneerkjennelsen i dette møtet, sa initiativtaker Erling Okkenhaug etter at første runde med meningsutveksling var gjennomført.

Dette fortsatte de fremmøtte med frem til klokken 15, da i litt mindre grupper, før arkitektene uttalte seg om sine inntrykk av saken og byen. En jevn flyt av besøkende gjorde meningene mange og varierte, og også orfører Per Kristian Lunden hadde stilt opp for å informere om hvor saken står per dags dato. Lunden var derimot klar på omstendighetene rundt prosessen og hvor langt den var kommet, gjorde at ballen i stor grad lå hos utbygger. Så gjenstår det å se hvordan dagens erfaringer presenteres for utbyggerne og kommunen, i håp om å få endret de nåværende planene.

Aust Agder Blad vil komme tilbake med mer fra møtet på rådhuset i vår tirsdagsavis.

Artikkeltags