Facebook-aksjon

Motstanden mot Holmen har nå også gitt seg utslag i en Facebook-side. Bildet er fra et tidligere informasjonsmøte om Holmen.

Motstanden mot Holmen har nå også gitt seg utslag i en Facebook-side. Bildet er fra et tidligere informasjonsmøte om Holmen.

Artikkelen er over 7 år gammel

Motstanden mot Holmenutbyggingen gir seg mange utslag. Nå er det opprettet en egen Facebook-side

DEL

Det store Holmenslaget nærmer seg. Førstkommende torsdag skal bystyret si sitt om det første trinnet i Holmenutbyggingen.Samtidig mobiliserer motstanderne. Det siste nå er at det er opprettet en egen Facebookside for dem som fortsatt ønsker en annen løsning.

Åsta Hegdahl står bak initiativet og hun forteller at de er mange som ikke har tenkt å gi opp kampen.

-Derfor ønsker vi å mobilisere i forkant av bystyremøtet, sier hun.

Hun kan også opplyse at det var noen startproblemer med å finne riktig form på Facebook-aksjonen, men at den nå er på plass.

-Nå kan folk vise sin mening ved å trykke like på Facebook-siden: Nei takk til blokkbebyggelse på Risørholmen, forklarer hun.

Åsta Hegdahl tilføyer at hun ble inspirert til å sette i gang etter et leserinnlegg signert Arild Mathisen. Det sto nylig på trykk i vår papirutgave.

-Det handler om å si nei til blokker og ja til en bebyggelse som etter vår mening vil være mer i samklang med Risørmiljøet, sier hun og tilføyer ar facebookadressen er: www.facebook.com/ikkeblokk.

Artikkeltags