Fikk Arbeidsmiljøprisen

Ordfører Kjell Trygve Grunnsvoll overrekker Arbeidsmiljøprisen 2012 til en glad og rørt helsesøster Torill H. Sletten. FOTO: Svein Walstad

Ordfører Kjell Trygve Grunnsvoll overrekker Arbeidsmiljøprisen 2012 til en glad og rørt helsesøster Torill H. Sletten. FOTO: Svein Walstad

Artikkelen er over 5 år gammel

Begeistringen var stor da helsesøster og “allestedsværende” Torill H. Sletten fikk årets Arbeidsmiljøpris i Gjerstad kommune.

DEL

Den ble overrakt på Medarbeiderdagen onsdag ettermiddag. Det var ordfører Kjell Trygve Grunnsvoll som sto for prisutdelingen.

– Årets prisvinner er en ansatt med varme rundt seg. Hun er engasjert, fleksibel og er involvert i flere enheter. Torill er flink til å veilede, oppmuntre og løfte de rundt seg. Hun beskrives som en fantastisk representant for Gjerstad kommune og er drivkraften bak ulike opplegg. Hun brenner for organisasjonen MOT, “Zippys venner” og er altså i tillegg helsesøster. Hun strekker seg lenger enn tiden rekker og har omtanke for alle hun omgir seg med, sa ordføreren bl.a. i sin tale til prisvinneren. Som akkurat rakk frem til Medarbeiderdagen i tide etter å ha vært ute og reist.

–Jeg er veldig heldig som har mulighet til å jobbe i så mange enheter i kommunen. Det er ikke én person som skaper et godt arbeidsmiljø, det er mange. Derfor vil jeg gjerne dele denne prisen med alle de som jeg jobber sammen med, sa en rørt og glad prisvinner. Prisen er en sjekk på 5000 kroner, et diplom og et flott keramikkfat av Kristin Kittelsen. Prisen skal stå på vinnerens arbeidsplass. Pengene kan ikke være til personlig vinning, men skal gå til et tiltak eller formål som bidrar til det beste for arbeidsmiljøet i kommunen.

– Jeg er innom fire enheter i løpet av arbeidsuka, to barneskoler, ungdomsskolen og Familiehuset der jeg er ansatt. Hva pengene skal brukes til, har jeg ikke helt klart for meg nå, men det må være noe som kommer alle dem jeg jobber sammen med til gode, sier Torill “dagen derpå”. Vi er ganske sikker på at hun finner en høvelig greie som hun kan dele med mange andre.

Artikkeltags