Fikk forståelse fra Tinget

Våre stortingsrepresentanter på Risør-besøk fredag formiddag. Fra venstre Svein Harberg (H), Freddy de Ruiter (Ap), Ingebjørg Godskesen (Frp) og Kjell Ingolf Ropstad (KrF). Videre vertskapet med ordfører Knut Henning Thygesen fra Risør og Rune Hagestrand fra Gjerstad.

Våre stortingsrepresentanter på Risør-besøk fredag formiddag. Fra venstre Svein Harberg (H), Freddy de Ruiter (Ap), Ingebjørg Godskesen (Frp) og Kjell Ingolf Ropstad (KrF). Videre vertskapet med ordfører Knut Henning Thygesen fra Risør og Rune Hagestrand fra Gjerstad. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

De fire stortingsrepresentantene fra Aust-Agder hadde "stevnemøte" i Risør fredag formiddag. De hadde stor forståelse for synspunktene fra våre lokale ordførere i Risør og Gjerstad som ønsker å ha en politistasjon i nærheten av E18 og ikke i Tvedestrand.

DEL

– Jeg reagerte på spredningen av nye politikontorer på Agder. Og jeg har stor forståelse for at dere i østregionen reagerer. Jeg synes innspillet om en stasjon langs E18 er godt. Det sa stortingsrepresentant Svein Harberg (H) da de fire stortingsrepresentantene fra Aust-Agder stilte opp på møte i Risør fredag formiddag. Det var ikke særlig mer konkret å få ut av representantene, og det skyldes at de ikke har fått satt seg inn i rapporten som nylig ble levert.

Stor tillit

– Jeg har faktisk stor tillit til den sittende politimesteren i denne saken. Hun har trukket oss politikere tidlig inn i prosessen, og hun er villig til å lytte på våre synspunkter. I motsetning til den forrige politimesteren vi hadde, så er jeg derfor optimistisk har tro på at vi vil bli hørt, sa ordfører Rune Hagestrand, som sammen med Risør-ordføreren var vertskap for dette treffet med stortingsrepresentantene. Og de fire på tinge var veldig glad for å få møte lokale politikere på denne måten.

Liker

– Det er slike initiativ vi liker å være med på, sa Freddy de Ruiter (Ap). Han var enig i Gjerstad-ordføreren og har stor tro på den nye politimesteren på Agder og hva hun står for. - Dette er i hovedsak et spørsmål om plassering av en stasjon. Det er viktig at Risør og Gjerstad blir enige om de skal velge Brokelandsheia eller Akland. Hvis ikke dere blir det, kan andre spille dere ut, sa fylkesordfører Laila Øygarden.

Artikkeltags