Fikk furua over seg

Mannen måtte først fraktes med ambulanse flere hundre meter, før han kunne legges over i luftambulansen for å bli flydd til Skien.

Mannen måtte først fraktes med ambulanse flere hundre meter, før han kunne legges over i luftambulansen for å bli flydd til Skien. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

En mann i 60 - 70 årsalderen ble fraktet med luftambulanse til Skien etter en hogstulykke på Rørkjær i Risør onsdag formiddag.

DEL

Mannen holdt rett etter klokken halv elleve onsdag formiddag på å felle ei stor furu da det gikk galt. Furua falt i feil retning, og mannen fikk treet over seg. Som følge av ulykken ble mannen påført lårbeinsbrudd, og hadde i tillegg smerter i ryggen. Det er heldigvis ikke snakk om noen livstruende skader.

Ambulansepesonellet hadde litt problemer med å komme til ulykkesstedet, da det ikke er ordentlig bilvei til den gamle husmannsplassen. I tillegg måtte luftambulansen lande et godt stykke unna ulykkesstedet.

Siden ekteparet som eier stedet kommer fra porsgrunnsområdet, valgte luftambulansen å frakte mannen til sykehuset i Skien.

Artikkeltags